DOLAR32.5852
EURO35.053
ALTIN2458.6
BIST9800.1
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Şehit Uzman Çavuş Yusuf Avan, son yolculuğuna uğurlandı.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şehit Uzman Çavuş Yusuf Avan, son yolculuğuna uğurlandı.
Abone ol
Adana’nın Kozan ilçesinde jandarma aracı ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Yusuf Avan, memleketi Osmaniye’de gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.
Osmaniye haberleri

Adana’nın Kozan ilçesinde jandarma aracı ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Yusuf Avan, memleketi Osmaniye’de gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Düziçi’ndeki cenaze törenine katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, şehidin babası Adem Avan ile birlikte tabuta omuz verdi.



Adana’nın Kozan ilçesinde dün Mustafa Ç. yönetimindeki otomobille çarpışıp takla atan Kozan Jandarma Komutanlığı’na ait minibüste şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Yusuf Avan’ın (28) cenazesi, Adana’daki törenin ardından memleketi Osmaniye’nin Düziçi ilçesindeki Merkez Camii’ne getirildi.

Burada düzenlenen törene İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, Adana Valisi Süleyman Elban, Osmaniye Milletvekilleri Mücahit Durmuşoğlu, İsmail Kaya, Baha Ünlü, 25. ve 26. Dönem Osmaniye Milletvekili Prof. Dr. Ruhi Ersoy, 22. Dönem Osmaniye Milletvekili Mehmet Sarı, Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Korgeneral Halis Zafer Koç, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral İbrahim Koyuer, Garnizon Komutanı Topçu Albay Hakan Kocabaş, Belediye Başkanı Kadir Kara, askeri erkan, kent protokolü, şehit babası Adem Avan, eşi Cennet Avan, çocuğu Mesude Irmak Avan (2), kız ve erkek kardeşleri ile vatandaşlar katıldı.

DUALARLA TOPRAĞA VERİLDİ

Şehidin babası Adem Avan, oğlunun Türk bayrağına sarılı tabutunun önüne konulan sandalyeye oturup gözyaşı döktü. Minik kızı Mesude Irmak ve yakınlarıyla cenaze törenine gelen şehidin eşi Cennet Avan’ı yakınları güçlükle ayakta tutabildi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, şehidin ailesinin yanına giderek başsağlığı diledi. İl Müftüsü Ali Çakmak’ın kıldırdığı cenaze namazının ardından şehidin tabutuna Bakan Soylu, baba Adem Avan ile vatandaşlar omuz verdi. Şehit Jandarma Uzman Çavuş Yusuf Avan'ın cenazesi daha sonra dualarla Çamiçi Mezarlığındaki şehitlikte toprağa verildi.

Şehidimizin tabutu üzerine sarılı olan Türk Bayrağı, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından Şehit ailesine teslim edildi. Cenaze töreninin ardından, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve protokol mensupları, Şehit  ailesine başsağlığı ve sabır dileklerini ilettiler.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Osmaniye'de Polis Haftası Törenle KutlandıÖnceki Haber

Osmaniye'de Polis Haftası Törenle Kutlan...

Emekli öğretmen, 45 yıllık müzik sevdasını aşılamayı sürdürüyorSonraki Haber

Emekli öğretmen, 45 yıllık müzik sevdası...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar