DOLAR32.4926
EURO34.8101
ALTIN2440.8
BIST9915.6
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Kaymakam İlhan, Köy ziyaretlerini sürdürüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kaymakam İlhan, Köy ziyaretlerini sürdürüyor
Abone ol
Osmaniye’nin Düziçi Kaymakamı Turgay İlhan Köy  ziyaretleri kapsamında, Gökçayır Köyü sakinleriyle bir araya geldi.
Osmaniye haberleri

Osmaniye’nin Düziçi Kaymakamı Turgay İlhan Köy  ziyaretleri kapsamında, Gökçayır Köyü sakinleriyle bir araya geldi.

Köy ziyareti sırasında, vatandaşlarla toplantı düzenleyen Kaymakam İlhan, sorunlarını dinledi, sohbet etti ve sıkıntıların çözümlenmesi için çalışmalarına yoğunluk verdiklerini söyledi.

Köy ve kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşların güvenlik, sosyal yardım, eğitim, sağlık, sosyokültürel, yaşam standartlarının iyileştirilmesine yönelik altyapı/üstyapı vb. gereksinimlerine çözüm bulabilmek ve vatandaş-devlet bütünleşmesini daha da pekiştirmek amacıyla yerine getirilmesi gereken hususları içeren İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğünün genelgesi kapsamında Köyleri ziyaret eden kaymakam İlhan, Gökçayır Köyü sakinleriyle buluştu.

Kaymakam İlhan’ın Gökçayır Köyü ziyaretinde, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Özkan Çakmakcı, İlçe Yazı İşleri Müdürü Ahmet Avlamaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cuma Sağır, Orman İşletme Müdürü Harun Demircioğlu, SYDV Müdürü Ali Galip Mart, İlçe Özel İdare Müdürü Yüksel Şenöz, Milli Emlak Şefi Mehmet İkizler ve Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Tuğrul Esin de eşlik etti.

Gökçayır, Köyü Muhtarı Mustafa Tosun’dan köy ile ilgili bilgi alan Kaymakam İlhan, vatandaşlarla sohbeti sırasında, kendisine iletilen sorun ve talepleri değerlendirerek, çözüme kavuşturulması amacıyla ilgili daire müdürlerine talimatta bulundu.

Devletiin köylere yaptığı yatırımların artarak devam ettiğini kaydeden Kaymakam İlhan, 2023 yılında da önem sırasına göre köylere yapılan yatırımların devam edeceğini belirterek; “Devlet olarak vatandaşlarımıza kamu hizmetini eşit, etkin ve verimli bir şekilde sunmak boynumuzun borcudur.”dedi.

Köy ziyaretlerini sürdüreceğini kaydeden Kaymakam İlhan, vatandaşlarla bir arada bulunmaktan ve onları dinlemekten memnun olduğunu sözlerine ekledi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
Osmaniye’de Sportif yetenek taramaları yapıldıÖnceki Haber

Osmaniye’de Sportif yetenek taramaları y...

Evden hırsızlık olayı aydınlandıSonraki Haber

Evden hırsızlık olayı aydınlandı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar