DOLAR32.526
EURO34.9654
ALTIN2440.7
BIST9716.7
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Hayvancılığın gelişmesine yönelik ziyaret gerçekleşti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hayvancılığın gelişmesine yönelik ziyaret gerçekleşti
Abone ol
Hayvancılık Genel Müdürlüğü proje geliştirme ve alt yapı Daire Başkanı Emre Gürçay, Osmaniye’ye gelerek incelemelerde bulundu.
Osmaniye haberleri

Hayvancılık Genel Müdürlüğü proje geliştirme ve alt yapı Daire Başkanı Emre Gürçay, Osmaniye’ye gelerek incelemelerde bulundu.

Osmaniye Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Düziçi ilçesinde İsmail Ela’ya ait 500 başlık Damızlık Düve istasyonu ziyaret edildi.

Hayvancılık Genel Müdürlüğü Proje geliştirme ve alt yapı daire Başkanı Emre Gürçay’ın hayvan yetiştirme istasyonu ziyareti sırasında; Tarım ve Orman İl Müdürü Mustafa İlmeç, Düziçi Tarım ve Orman İlçe Müdürü Fevzi Soner Çerçi, Kırsal kalkınma ve örgütlenme şube Müdürü Mehmet Karınsız,

Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Hayri Uyduran, İl ve İlçe Müdürlüğü  Teknik personelleri  ile Daire Başkanı eşlik etti.

 Damızlık büyükbaş hayvan işletmelerinin kapasitesinin artırılması için bir çalışma yaptıklarını, bu işletmelerin ari işletmeler olduğunu belirten Daire Başkanı  mevcut tesisten ve işletme sahibinin hayvancılığa hâkimiyetinden oldukça memnun kaldığını dile getirdi.

İşletme sahibi İsmail Ela, Daire Başkanı Emre Gürçay’ın  yapmış olduğu ziyaretten memnuniyetini dile getirerek, damızlık hayvancılık işletmesini daha da büyüteceğini, hayvan sayısını artıracağını, daha çok istihdam sağlayacağını ifade ederek, Türkiye'nin birçok iline damızlık hayvan tedarik etmekten ben de ayrıca mutluluk duyduğunu söyledi.

İl Müdürü  Mustafa İlmeç ise yaptığı açıklamada;  “Bakanlığımızın sahadan istediği bilgileri ve beklentileri, sahadaki yetiştiricimizin ise Bakanlıktan beklentilerinin anlaşılabilmesi için karşılıklı olarak ilk muhatapların ilimizde bir araya gelmesi hayvancılık sektörüne katkı sağlayacaktır. Daire Başkanımıza yoğun mesaisi arasında zaman ayırarak ilimizi ziyaret ettiği için şükranlarımı sunarım” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Düziçi’nde hafif ticari araç kamyona çarptıÖnceki Haber

Düziçi’nde hafif ticari araç kamyona çar...

Sinema ve Dizi oyuncusu Gümüş, OŞYAD’ı ziyaret ettiSonraki Haber

Sinema ve Dizi oyuncusu Gümüş, OŞYAD’ı z...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar