DOLAR32.5858
EURO35.0018
ALTIN2457.2
BIST9753.9
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Sinema ve Dizi oyuncusu Gümüş, OŞYAD’ı ziyaret etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sinema ve Dizi oyuncusu Gümüş, OŞYAD’ı ziyaret etti
Abone ol
Osmaniyeli sinema ve dizi oyuncusu Hakan Gümüş, Osmaniye Ozanlar, Şairler ve Yazarlar Derneği (OŞYAD)’a ziyarette bulundu.
Osmaniye haberleri

Osmaniyeli sinema ve dizi oyuncusu Hakan Gümüş, Osmaniye Ozanlar, Şairler ve Yazarlar Derneği (OŞYAD)’a ziyarette bulundu.

Osmaniye’de 1986 yılında doğan, Üniversite’yi İşletme Bölümünde tamamlayan Hakan Gümüş, doğup yaşadığı kentte kültür ve sanat adına yoğun etkinlikler yaptığını öğrendiği OŞYAD’ı ziyaret etmekten mutluluk duyduğunu söyledi.

Dernek Başkanı Mustafa Bardak ile kültür, sanat ve sinema üzerine sohbet yapan Hakan Gümüş, Tv ekranlarında ve sinemalarda bir çok dizide rol aldığını söyledi.

Sinema oyuncusu olabilmenin zorluklarını da anlatan Gümüş, öncelikli olarak tiyatro eğitimi, ardından da sahne eğitimlerinin önemini vurguladı.

Tv ekranlarının sevilen dizilerinden; “Kimse Bilmez,” “Ramo”, “Çukur” ve “Arka Sokaklar” dizileri ile bazı sinema filmlerinde oyuncu olarak görev alan Hakan Gümüş, Osmaniye’de oyuncu yeteneğine sahip gençlerin bulunduğunu kaydetti.

Osmaniye’nin tanıtımın daha etkin yapılabilmesi için, sinema ve dizi sektörünün kente çekilmesi konusunda desteklerin sağlanmasını isteyen Gümüş; “Bundan yıllar öncesinde Osmaniye’de önemli sinema filmlerinin çekimleri yapıldı.

Son yıllarda sinema için kentte çekimler yapılmıyor. Ayrıca televizyonlarda izlenen dizilerin çekimlerinin Osmaniye’de gerçekleşmesi sağlanmalıdır.

Kentimizde  çok sayıda yetenekli gençlerimizin olduğu görmekteyim, bu gençlerimizin önü açılmalı ve desteklenmelidir.

Osmaniye’mizin tanıtımı açısından film veya dizi çekilmesi halinde rol almaya her zaman hazır olduğumun bilinmesini isterim.

Doğum yaşadığım, arkadaşlarım ile ailemin bulunduğu kentin tanıtımına katkıda bulunmak benim için büyük önem taşımaktadır”ded.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hayvancılığın gelişmesine yönelik ziyaret gerçekleştiÖnceki Haber

Hayvancılığın gelişmesine yönelik ziyare...

Doğal afet ödemeleri çiftçilerinin hesabına aktarıldıSonraki Haber

Doğal afet ödemeleri çiftçilerinin hesab...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar