DOLAR32.5159
EURO34.9689
ALTIN2434.4
BIST9790.4
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Bahçe Belediyesi’nden, Kız Öğrenci Yurdu hizmeti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bahçe Belediyesi’nden, Kız Öğrenci Yurdu hizmeti
Abone ol
Osmaniye’nin Bahçe ilçe Belediyesi Üniversite öğrencilerine hizmet vermek amacı ile  sosyal tesisler ve Kız Öğrenci Yurdu’nu hizmete açtı.
Osmaniye haberleri

Osmaniye’nin Bahçe ilçe Belediyesi Üniversite öğrencilerine hizmet vermek amacı ile sosyal tesisler ve Kız Öğrenci Yurdu’nu hizmete açtı.

Bahçe Belediyesi Sosyal Tesisleri Kız Öğrenci Yurdu tesislerinin açılış törenine Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç, Bahçe Kaymakam Vekili ve Hasanbeyli Kaymakamı Can Kurt, Gençlik ve Spor İl Müdürü Sedat Acar, Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz, AK Parti Osmaniye İl Başkanı Seydi Gülsoy, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan  programın açış konuşmasını Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz yaptı.

Başkan Baz yaptığı konuşmada; “Sayın Valimizin destekleri ile bu binanın Belediyemize tahsisi yapıldı. Bugün de bu binayı kıymetli kız evlatlarımızın hizmetine sunacağız.”dedi.

Binanın bakım ve onarım süreci hakkında bilgi veren Başkan Baz, Yurdun öğrencilere hayırlı olmasını temenni ederek, "Hamdolsun irademizle, inancımızla, samimiyetimizle bu eseri ortaya çıkardık.

Bu Yurdun yapılmasında emeği geçen başta Sayın Valimiz, İl Başkanımız, Milletvekillerimiz, Spor İl Müdürümüz, işçisinden tedarikçisine gece gündüz çalışan kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun."dedi.

Tesislerin açılışında konuşan Bahçe Meslek Yüksek Okulu Müdürü Ahmet Kardaşlar ise Yurdun yapılmasında emeği ve katkısı olan herkese teşekkür etti.

 Gençlik ve Spor İl Müdürü Sedat Acar ise konuşmasında;  “Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum, çocuklarımıza hayırlı olsun. Çok güzel bir bina oldu.

Karınca kararınca bu Binanın oluşmasında içerisindeki müştemilatın tamamında Gençlik Spor Bakanlığının, Gençlik Spor İl Müdürlüğünün imzası var. Gezdiğinizde de göreceksiniz, çok güzel bir alan oldu.  Hayırlı olmasını temenni ediyorum."dedi.

Açılış töreninde konuşan Ak Parti İl Başkanı Seydi Gülsoy,  Vali Yılmaz’ın çalışkanlığından ve Belediye Başkanı Baz’ın başarılarından sözederek, atıl durumdaki binanın yurt olarak hizmete girmesinden dolayı Gençlik ve Spor İl Müdürü’ne de teşekkür etti.

Törende konuşan Vali Dr. Erdinç Yılmaz ise, "Öğrencilerimize yurt kazandırılması hususunda son zamanlarda Devletimiz gerçekten büyük atılımlar yaptı.

Geçen yıl açtığımız, Osmaniye'mize kazandırılan, Kayıboyu Öğrenci Yurdu beş yıldızlı otel ayarında. Bahçe İlçemiz çok kadim, çok köklü, gerçekten tarihiyle bugünüyle hayran kaldığımız ve asla borcumuzun da bitmeyeceği bir ilçemizdir.

Bahçe İlçemize böyle bir Yurdun kazandırılmasında başta Belediye Başkanımız olmak üzere emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.

Yurdumuzun hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum." diye konuştu.

  Konuşmaların ardından Yurdun açılışını Vali Dr. Erdinç Yılmaz, protokol mensupları ile birlikte yaptı.

Açılışın ardından Yurt binasını gezen Vali Yılmaz, Yurtta verilecek hizmetler hakkında Başkan Baz’dan bilgi aldı.

 Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Yurt açılışının ardından Bahçe Halk Eğitim Merkezi hizmet binası inşaatında incelemelerde bulundu.


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mustafa Sarıgül’den 68’inci cezaevi önünde ‘genel af’ çağrısıÖnceki Haber

Mustafa Sarıgül’den 68’inci cezaevi önün...

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş Osmaniye’yi Ziyaret EttiSonraki Haber

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş Osmani...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar