DOLAR32.526
EURO34.8093
ALTIN2440.7
BIST9733.1
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Antalya Valisi Yazıcı, Düziçi’nde bayram programına katıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Antalya Valisi Yazıcı, Düziçi’nde bayram programına katıldı
Abone ol
Antalya Valisi Ersin Yazıcı, çadır kent ziyaretinin ardından Atatürk ve Demokrasi meydanında bulunan vatandaşlarımızla bayramlaşarak sohbet etti, talep ve ihtiyaçlarını dinleyerek, hayırlı bayramlar dileğinde bulundu.
Osmaniye haberleri

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde, çadır kentte yaşayan depremzedelerle bayramlaşma programına katıldı.

Osmaniye’nin Düziçi ilçesine gelen Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Kaymakam Turgay İlhan’ı ziyaret ettikten sonra, çadır kentte yaşayan depremzedelerle bir araya geldi.

Antalya Valiliği ile  Düziçi İçe Kaymakamlığı tarafından İlçe Stadyumundaki Çadır kentte düzenlenen Bayramlaşma programına, Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Kaymakamımız Turgay İlhan, Düziçi Belediye Başkanı Alper Öner, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Kara, İlçe Jandarma Komutanı Özkan Çakmakcı, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Ahmet Avlamaz, İlçe Tarım ve Orman Müdürü (Çadır Kent Koordinatörü) Soner Çerçi, STK Temsilcileri, Siyasi Parti Temsilcileri, Daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Düzenlenen bayramlaşma  programında, Antalya Valisi   Ersin Yazıcı Çadır kentte yaşayan depremzede vatandaşların çadırlarını tek tek gezerek geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Vali Yazıcı,  “Düziçi çadır kentte kalan  ve depremden etkilenen vatandaşlarımızla  birlikte karşıladığımız bu bayram gününün yaralarımızın en kısa sürede iyileşmesine vesile olmasını temenni ediyor, depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyor, milletimizin Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyorum.” Dedi.

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, çadır kent ziyaretinin ardından Atatürk ve Demokrasi meydanında bulunan vatandaşlarımızla bayramlaşarak sohbet etti, talep ve ihtiyaçlarını dinleyerek, hayırlı bayramlar dileğinde bulundu.

Vali Yazıcı burada yaptığı konuşmasında; “Başta katılımcılar olmak üzere tüm Düziçili’lerin bayramlarını kutlayarak  Çok özel günlerden olan bu Ramazan bayramında, ailelerimizle büyüklerimizi ziyaret ederek, onların hayır duasını almalı, küçüklerimize sevgi ve şefkatle yaklaşarak, onların bayram sevincine ortak olmalı, köy ve mahalle komşularımızla bayramlaşarak, özellikle fakir, yaşlı, kimsesiz vatandaşlarımızla ve şehit ve gazi ailelerimizle bir araya gelerek, ziyaretler yaparak onlarla bayram neşesini ve coşkusunu paylaşmalıyız. Değerli Düziçili’ler biliyoruz ki; sevinçler, mutluluklar paylaştıkça çoğalır, acılar ise paylaştıkça azalır.” Diye konuştu.

 Atatürk ve Demokrasi meydanında düzenlenen programın ardından Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Kaymakam Turgay İlhan, Depremde Hayatını Kaybeden Mustafa Koç ve Polis Memuru Fevzi Akın’ın Aileleri, Ali Koç ve Mehmet Avcıy’a taziye ziyaretinde bulunuldu.

Hayatını kaybedenler için Kur’an-ı kerim okundu, dualar edildi.

Depremde hayatını kaybedenlerin aileler ve yakınlarının Ramazan Bayramını kutlayan Antalya Valisi Yazıcı, hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, kalanlarına da sabır dileklerinde bulundu.

​​​​​​​(Haber: Mustafa Bardak)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Vali Erdinç Yılmaz’dan, Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı mesajıÖnceki Haber

Vali Erdinç Yılmaz’dan, Ulusal Egemenlik...

Bayramda, mezarlıklarda duygulu anlar yaşandıSonraki Haber

Bayramda, mezarlıklarda duygulu anlar ya...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar