DOLAR32.4835
EURO34.982
ALTIN2435.8
BIST9716.9
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Vali Erdinç Yılmaz’dan, Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Erdinç Yılmaz’dan, Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı mesajı
Abone ol
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, 23 Nisan ulusal egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Osmaniye haberleri

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, 23 Nisan ulusal egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Vali Yılmaz yayınladığı Bayram mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 103. yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum.

23 Nisan 1920 Türk tarihinin dönüm noktasıdır. Çünkü bu tarih; özünde yiğitliğin, fedakârlığın, sabrın ve cesaretin mayası olan Türk milletinin Millî Kurtuluş Mücadele’sini zaferle sonuçlandıracak, millî iradenin tecelligâhı gazi meclisimizin açılış günüdür. O meclis ki, Misakımillî hedeflerini gerçekleştirme yolunda Türk İstiklal Mücadelesini başarmış ve Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerini atmıştır. 

23 Nisan aynı zamanda şanlı bayrağımızın taşıyıcıları, aydınlık yarınlarımızın güvencesi olarak gördüğümüz, vatanımızı teslim edeceğimiz ve bağımsızlık meşalesini devredeceğimiz çocuklarımızın bayramıdır.

Türkiye’nin göklerde parlayan yıldızları, geleceğimizi aydınlatan güneşleri ve umudumuz olan sevgili çocuklarımız; bu bayramı 6 Şubat’ta yaşadığımız deprem afetinin burukluğu ile kutlarken, devletimizin bütün birimleri ve imkânları ile sizlerin yanında olduğunu özellikle belirtmek isterim. Bu afetten en çok etkilenen kesim olan çocuklarımıza yönelik çalışmalarımız ve psikososyal desteklerimiz aralıksız devam etmektedir. Bu süreçte, milletimizin yardımlaşma ve dayanışma duygularının güçlü bir şekilde devam ettiğine de hep birlikte şahit oluyor ve bununla her güçlüğü aşacağımıza inanıyoruz.

En büyük arzumuz; en kıymetli hazinemiz olan çocuklarımızı bayrağına, milletine ve vatanına gözü gibi sahip çıkan, ülkesi için çalışıp üreten, bilimde sanatta ve teknikte ileri ve inançlı insanlar olarak yetiştirmektir. Kendine güvenen, sağlam ve güçlü adımlarla geleceğe yürüyen, hayatın güçlükleriyle baş edebilecek ölçüde donanımlı, girişimci, araştırmacı, değerlerine bağlı ve yetenekli gençler olarak yetiştirilmelerini sağlamak ortak sorumluluğumuz ve hedefimizdir. 

Bu anlamlı günde, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mızı tekrar kutluyor; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, Birinci Meclisimizin kahraman üyelerini ve Millî Mücadele’de canlarını hiçe sayan kahraman şehitlerimizi saygı ve rahmetle yâd ediyorum. Mekânları cennet, ruhları şad olsun.”


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Osmaniyeli çocuklar Bayram sevinci yaşayacakÖnceki Haber

Osmaniyeli çocuklar Bayram sevinci yaşay...

Antalya Valisi Yazıcı, Düziçi’nde bayram programına katıldıSonraki Haber

Antalya Valisi Yazıcı, Düziçi’nde bayram...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar