DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6
BIST 10.641

Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, AA’nın ”Yılın Kareleri” oylamasına katıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, AA’nın ”Yılın Kareleri” oylamasına katıldı
Abone ol
Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Anadolu Ajansının (AA) gözünden 2023'e damga vuran olaylara ait fotoğrafların yer aldığı "Yılın Kareleri" oylamasında tercih yaptı.
Örgü İplikleri

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Anadolu Ajansının (AA) gözünden 2023'e damga vuran olaylara ait fotoğrafların yer aldığı "Yılın Kareleri" oylamasında tercih yaptı.

Gültak, makamında, AA muhabirleri ile foto muhabirlerinin yurt içi ve dışında çektiği 5 kategoride oylamaya sunulan 147 fotoğrafı inceledi.

"Haber" kategorisinde Aytuğ Can Sencar'ın "Türkiye yüzyılı", "ÇevreYaşam"da Klebher Vasquez'in "Devin ölümü" adlı fotoğrafına oy veren Gültak, "Spor"da ise Dursun Aydemir'in "Dünyanın sultanları" başlıklı karesini oyladı.

Gültak, bu yıla özel eklenen "Deprem: Umut" kategorisinde Aytuğ Can Sencar'ın "Depremin umudu", "Gazze: Kanıt" kategorisinde de Belal Khaled'in "Çaresiz hayatlar" adlı eserini seçti.

Oylamayı değerlendiren Gültak, "Deprem ve Gazze kategorilerindeki fotoğraflarda duygulandım, seçerken zorlandım. Her yıl böyle farkındalık yaratılması ve bir fotoğrafla birçok şeyin anlatılması anlamlı. Anadolu Ajansına teşekkür ediyoruz." diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hatay’da sahipsiz köpeğin saldırısına uğrayan motosikletli yaralandı Önceki Haber

Hatay’da sahipsiz köpeğin saldırısına uğ...

AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kocaispir, personelle buluştu Sonraki Haber

AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başka...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar