DOLAR32.5285
EURO34.6276
ALTIN2490.9
BIST9548.0
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

AK Partili Ünal: Bizi bu millet getirdi, yine bu aziz milletin kararı götürür

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Partili Ünal: Bizi bu millet getirdi, yine bu aziz milletin kararı götürür
Abone ol
AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal,iktidarı milletin belirlediğini ifade ederek, “Bizi kim getirdi? Bizi bu millet getirdi. Peki, bizi kim götürür? Yine bu aziz milletin kararı götürür.
Osmaniye haberleri

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal,iktidarı milletin belirlediğini ifade ederek, “Bizi kim getirdi? Bizi bu millet getirdi. Peki, bizi kim götürür? Yine bu aziz milletin kararı götürür.

Bugün hamdolsun bu ülkenin evlatları milli egemenliğe sahip çıkmış ve yirmi yıldan beri de ilçe ilçe mahalle mahalle kendi evlatlarının hizmetiyle yollarına devam ediyorlar.” Dedi.

Ak Partili Mahir Ünal, bir dizi programlara katılmak üzere Osmaniye’ye geldi. Ünal, ilk olarak Bahçe ilçesinde Belediye Başkanlığını ziyaret dip ardından "Halk Ekmek Fabrikası Temel Atma Törenine katıldı.

Ünal, buradaki konuşmasında, ülkesini seven, ülkesine âşık insanların hizmetini engellememek gerektiğini belirterek, “Bakın size bir örnek vereceğim. 1991 ile 2002 arasında bu ülkede 10 tane hükümet değişti.



Yani sizlerin seçip Ankara'ya gönderdiği her hükümet bir yıl ancak görevde kalabildi. Bunu düşünelim. 1960 ile 2022 arasında 42 yılda 38 hükümet değişti. Ben burada siyaset yapmak adına bunu söylemiyorum. Bir tespit olarak söylüyorum. Peki, şu soruyu soralım.

1960 ile 2002 arasında bu milletin seçip Ankara'ya gönderdiği hükümetler neden 1,5 yıldan fazla görev yapamadılar, bu sorunun cevabı önemli. Devletle ilgili kararları kim vermelidir? Bu sorunun cevabı da önemlidir.

Peki, 1960 ile 2002 arasında 42 yılda 38 tane hükümet değişmişse millet nasıl iktidar olacak? Buradan seçmiş göndermişsiniz. Darbeyle indirilmiş. Seçmiş göndermişsiniz. Muhtırayla indirilmiş. Seçmiş göndermişsiniz. Bir daha darbeyle indirilmiş. Seçmiş göndermişsiniz.

Beşli çetenin ilanıyla indirilmiş. İndirilmiş de indirilmiş. Peki, bunları kim indirmiş? Millet iradesi üzerinde vesayet kuranlar indirmiş. Millet devleti yönetemez, devleti biz yönetiriz diyenler indirmiş. Bu millete göbeğini kaşıyan adam bidon kafalı diyenlerin indirmiş.” Dedi.

‘80 YILLIK SORUNLARINI ÇÖZEN İRADE BUGÜNÜN SORUNLARINI ÇÖZER’

Şimdi millet iradesinin 20 yıldan beri tam olarak egeme olduğu ifade eden Ünal, “Bundan rahatsızlar. Bundan neden rahatsız olduklarını da biliyoruz. Biz onlara diyoruz ki söz de karar da milletindir. İktidarı millet belirler.

Bizi kim getirdi? Bizi bu millet getirdi. Peki, bizi kim götürür? Yine bu aziz milletin kararı götürür. Bugün hamdolsun bu ülkenin evlatları milli egemenliğe sahip çıkmış ve yirmi yıldan beri de ilçe ilçe mahalle mahalle kendi evlatlarının hizmetiyle yollarına devam ediyorlar.

Bu millete 14 Ağustos 2001 günü bir konuşma yaptı, bu milletin evladı. Recep Tayyip Erdoğan çıktı dedi ki; ‘Artık Türkiye'de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’ dedi ve Türkiye'de hamdolsun o günden sonra hiçbir şey eskisi gibi olmadı.

Biz bugün bırakın elliyi, altmışı, yetmişi, sekseni, doksanı. Biz bugün 2005’in sorunlarını konuşuyor muyuz? Hayır. 2010’un sorunlarını konuşuyor muyuz? Hayır. 2015’in sorunlarını konuşuyor muyuz? Hayır. Biz bugünün, bu günün sorunlarını konuşuyoruz.

Evet bugünün sorunlarını konuşuyoruz. Peki, bu ülkenin 80 yıllık sorunlarını çözen irade bugünün sorunlarını çözer mi? Evet evelallah yetmiş yıllık, seksen yıllık sorunları çözen, emin olun, bugünün sorunlarını da çözer.” Dedi.



Mahir Ünal, temel atma programının ardından Osmaniye Valiliğini ziyaret etti. ​​​​​​​


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
31 üreticiye, Akdeniz meyve sineği tuzağı dağıtıldıÖnceki Haber

31 üreticiye, Akdeniz meyve sineği tuzağ...

Karaçay’da turizm ve rekreasyon amaçlı düzenlenme çalışmaları sürüyorSonraki Haber

Karaçay’da turizm ve rekreasyon amaçlı d...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar