DOLAR32.5863
EURO34.8241
ALTIN2507.4
BIST9693.4
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Yarbaşı Belediyesi, Halk Ekmek hizmete girdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yarbaşı Belediyesi, Halk Ekmek hizmete girdi
Abone ol
Osmaniye’nin Düziçi ilçesine bağlı Yarbaşı Belediyesi, ilçenin “ Düşman işgalinden kurtuluş” yıldönümü etkinlikleri kapsamında; “Halk ekmek fırını” açılışını gerçekleştirdi.
Osmaniye haberleri

Osmaniye’nin Düziçi ilçesine bağlı Yarbaşı Belediyesi, ilçenin “ Düşman işgalinden kurtuluş” yıldönümü etkinlikleri kapsamında; “Halk ekmek fırını” açılışını gerçekleştirdi.

Yarbaşı Belediye Başkanı Mustafa Kaynar; “Sosyal Belediyecilik hizmetleri” kapsamında, halka ucuz ekmek yedirebilmek ve  ekonomik anlamda katkıda bulunmak amacı ile halk ekmek fırını açtıklarını söyledi.

Yarbaşı Belediyesi’nin “Halk ekmek fabrikası” açılış töreni yoğun katılımla gerçekleşirken,  çevre illerin Milletvekilleri ve Belediye Başkanlarının da katılımı dikkat çekti.

Yarbaşı Beldesinde hizmete giren “Halk ekmek fabrikasında” çıkarılan 210 gram ekmeğin Ramazan ayı boyunca 1,5 Tl’den satılacağı belirtildi.

Ekmek fabrikasının açılış gününe özel ilk günü üretilen 1000 ekmek marketler aracılığı ile halka ücretsiz olarak dağıtılmak üzere verildi.

Yarbaşı Halk Ekmek fabrikasının açılış törenine; CHP Osmaniye Milletvekili Baha Ünlü, Adana Milletvekili Ayhan Barut, Gaziantep Milletvekili Bayram Yılmaz Kaya ve İrfan Kaplan, Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Nurhak Belediye Başkanı İlhami Bozan, Aksaray Saratlı Belediye Başkanı Zeki Türker, Atlas Yardım Derneği Başkanı Ferya Altındaş, 6 Millet İttifakı’nın  Osmaniye il ve ilçe Başkanları, İl Genel Meclis üyeleri, Sendika temsilcileri,  STK temsilcileri, Muhtarlar, belde sakinleri ile çevre il ve ilçelerden gelen vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanı Mustafa Kaynar açılış töreninde yaptığı konuşmasında; “

“Bugün gururluyuz, bugün mutluyuz. Vermiş olduğumuz sözleri bir bir yerine getiriyoruz. İşte o sözlerden biri belki de en önemlisi halkçı belediyecilik vizyonumuzla çıktığımız bu yolda yine bir ilki gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşıyoruz.

Ekonomik olarak çok zor günlerden geçen vatandaşlarımıza daha hijyenik, daha kaliteli ve ucuz ekmek sunmak için başlattığımız çalışmalarımızı bugün gerçekleştirdiğimiz Yarbaşı Halk Ekmek Fırınımızın açılışıyla taçlandır. Bu özel ve mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak törenimize katılan Milletvekili, Belediye Başkanı, Siyasi Parti ve STK Başkanlarına, halkımıza en ekonomik hizmet verebilme adına geçişini gündüzüne katarak çalışan emekçi kardeşlerimize,  Beldemiz halkına ve çevremizdeki il ve ilçelerden gelen vatandaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyor, teşekkür ediyorum”diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Yarbaşı Belediyesi Halk Ekmek fabrikasının açılışı yapıldı.    


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Toprakkale'de geri dönüşüm fabrikasında yangınÖnceki Haber

Toprakkale'de geri dönüşüm fabrikasında...

Siber suçlarla mücadele seminerleri sürüyorSonraki Haber

Siber suçlarla mücadele seminerleri sürü...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar