DOLAR32.3567
EURO34.786
ALTIN2392.0
BIST10248.
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Vali Yılmaz’dan şehit ve gazi ailelerine ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Yılmaz’dan şehit ve gazi ailelerine ziyaret
Abone ol
Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, şehit ve gazi ailelerine ziyaretlerde bulundu.
Osmaniye haberleri

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, şehit ve gazi ailelerine ziyaretlerde bulundu.

Vali Yılmaz, ilk olarak Rize’nin Ardeşen İlçe Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli iken 8 Kasım 1995 tarihinde uygulama yaptığı esnada şüpheli ve ihbarlı bir aracın çarpması sonucu şehit olan Polis Memuru Ahmet Tıraş’ın ailesini ziyaret etti. 

Ailesi ile bir süre sohbet eden Vali Yılmaz, şehitlere Allah’tan rahmet, ailesine de sabırlar dileyerek, “Aziz şehitlerimize olan borcumuzu hiçbir zaman ödeyemeyiz.



Şehitlerimizin hatıralarını yaşatmak, ailelerinin yanında olmak hepimizin boynunun borcudur. Kapımız, gönlümüz şehitlerimizin ailelerine her daim açıktır. Şehidimize, Allah gani gani rahmet eylesin, mekânı cennet olsun.

Bu vesile ile şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum.”diye konuştu. Şehit ailesi, Vali Erdinç Yılmaz'a ziyareti için teşekkür etti. Vali Yılmaz ise Şehit ailesine Kur'an-ı Kerim ve Türk Bayrağı takdim etti.



HAKLARI ASLA ÖDENEMEZ

Vali Erdinç Yılmaz, daha sonra ise 6 Ekim 1995 tarihinde Kuzey Irak’a yapılan operasyon sırasında bölücü terör örgütü mensupları ile girilen çatışma sırasında yaralanarak gazi olan, Gazi Jandarma Uzman Çavuş Mustafa Aksu ve ailesini evlerinde ziyaret etti. Ziyaret sırasında Kur’an-ı Kerim okunarak, dua edildi.



Gazi ve ailesi ile bir süre görüşen Vali Yılmaz, “Gazilerimizden Allah razı olsun. Hakları asla ödenmez. Bu vesile ile aziz şehitlerimize ve ebediyete intikal eden gazilerimize Allah’tan rahmet, hayatta olan gazilerimize aileleriyle birlikte sağlıklı uzun ömürler diliyorum.” diye konuştu.



Vali Erdinç Yılmaz, Gazi Jandarma Uzman Çavuş Mustafa Aksu’ya Kur'an-ı Kerim ve Türk Bayrağı takdim etti. 



Gazi Aksu ve ailesi Vali Erdinç Yılmaz'a nazik ziyaretleri için teşekkür ettiler. Ziyaretler sırasında Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hamit Coşkun da yer aldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Osmaniye Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!Önceki Haber

Osmaniye Millet Bahçesi'nin ihalesi yapı...

Amanoslar'da, PKK'lı teröristlere ait yaşam malzemesi ele geçirildiSonraki Haber

Amanoslar'da, PKK'lı teröristlere ait ya...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar