DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5
BIST9693.4
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Osmaniye Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!
Abone ol
AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, il merkezi Raufbey Mahallesine yaptırılacak olan millet bahçesinin ihalesinin yapıldığını belirtti.
Osmaniye haberleri

AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, il merkezi Raufbey Mahallesine yaptırılacak olan millet bahçesinin ihalesinin yapıldığını belirtti.

Osmaniye'nin hak ettiği yere gelmesi için çok önemli yatırımlarla donatıldığını kaydeden Mücahit Durmuşoğlu, “8 Aralık 2021 tarihinde ihalesi gerçekleşen Millet Bahçesinin hayırlı olması diledi.



Durmuşoğlu yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti: “İnşallah 2053 vizyonumuzun ilk ve en iddialı hedefi olarak belirlediğimiz yeşil kalkınma devrimimizin lokomotif şehri Osmaniye olacaktır.

Osmaniye’mizden yükselen iklim dostu, kalkınma güneşi ülkemizin 81 vilayetini kuşatacaktır. Biliyorsunuz son seçimlerde ülkemizin 81 iline, 81 milyon metrekare millet bahçesi kazandırma sözü vermiştik.



Bu çerçevede şehirlerimizin yeşil dönüşümü için projelendirdiğimiz 66 milyon metrekarelik alana sahip 404 millet bahçemizin 111’ini tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk.

Osmaniye ilimizin Millet Bahçesi ihalesi TOKİ başkanlığınca yapıldı, Osmaniye’mize nefes olacak millet bahçemizin ihalesi hayırlı olsun.



Osmaniye’mize değer katacak, şehircilik kültürümüzü, tabiat ve çevre anlayışımızı yaşatacak bu proje, her yaştan insanımıza hitap eden imkanlara sahip olacaktır.

İnşallah Millet Bahçemizin tamamlanmasıyla hep beraber bir çay içeriz. Sözlerime son verirken ilimizin her karış toprağını geliştirmek ve güzelleştirmek için gece-gündüz çalıştığımızı bilmenizi istiyor, millet bahçemizin tekrardan hayırlı olmasını diliyorum.”



Sosyal donatı alanları, altyapı ve çevre düzenleme işi mevcut olacak olan Raufbey Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine projesi işi 400 takvim günü içerisinde teslim edilecek.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
09 Aralık 2021 Osmaniye'de Vefat EdenlerÖnceki Haber

09 Aralık 2021 Osmaniye'de Vefat Edenler

Vali Yılmaz’dan şehit ve gazi ailelerine ziyaretSonraki Haber

Vali Yılmaz’dan şehit ve gazi ailelerine...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar