DOLAR42.2631
EURO49.0719
ALTIN5726.6
BIST10.641
Yusuf Cinkara Otomotiv

Vali Yılmaz Bahçe’de Rezerv Yapı Alanını İnceledi: 86 Konut ve 217 İş Yeri Yapılacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Yılmaz Bahçe’de Rezerv Yapı Alanını İnceledi: 86 Konut ve 217 İş Yeri Yapılacak
Abone ol
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Bahçe ilçesinde yapımı süren İslam Mahallesi Rezerv Yapı Alanı’nda incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Bahçe Kaymakamı Yunus Emre Şahin ve Bahçe Belediye Başkanı Zeynel Mete Kadıoğlu ile birlikte, yapım çalışmaları devam eden Bahçe İlçesi İslam Mahallesi Rezerv Yapı Alanı’nda inceleme ve denetlemelerde bulundu.

Projede Konut ve İş Yerleri Yer Alıyor

Devam eden çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Vali Yılmaz, incelemelerin ardından yaptığı açıklamada, proje kapsamında 3+1 olmak üzere 86 konut, 217 iş yeri, 7 ofis ve 3 fırın inşa edileceğini söyledi.

“Bahçe’ye Ciddi Katkı Sağlayacak”

Rezerv yapı alanının ilçeye önemli kazanımlar sunacağını ifade eden Vali Yılmaz,
“Bahçe ilçemizdeki rezerv alanımızda yapılacak bu projeler, ilçemize hem mimari açıdan hem de konut ve iş merkezi anlamında çok ciddi katkı sağlayacak.

Çalışmalarımız başladı. İnşallah 2026 yılının ortalarında bu alanı tamamlamış olacağız.” dedi.

İlçenin Çehresi Değişecek

Projenin tamamlanmasıyla birlikte Bahçe ilçesinde modern yaşam alanları, ticari merkezler ve istihdamı destekleyecek yeni iş alanlarının oluşması hedefleniyor.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
KAGEM Öğrencilerle Buluştu: Etkili CV Hazırlamanın Püf Noktaları AnlatıldıÖnceki Haber

KAGEM Öğrencilerle Buluştu: Etkili CV Ha...

Bahçe’de 221 Deprem Konutunun Anahtarı Teslim EdildiSonraki Haber

Bahçe’de 221 Deprem Konutunun Anahtarı T...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar