DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6
BIST9915.6
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Uğur Poyraz, esnaf ziyaretlerini aralıksız olarak sürdürüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Uğur Poyraz, esnaf ziyaretlerini aralıksız olarak sürdürüyor
Abone ol
Osmaniye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Uğur Poyraz, merkez ilçe ziyaretlerinin ardından ilçelerdeki esnaf ziyaretlerini de aralıksız olarak sürdürüyor.
Osmaniye haberleri

Osmaniye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Uğur Poyraz, merkez ilçe ziyaretlerinin ardından ilçelerdeki esnaf ziyaretlerini de aralıksız olarak sürdürüyor.

Ziyaretleri sırasında esnafla sohbet eden, sıkıntılarını dinleyen ve çözüm yöntemleri konularında fikir alış verişinde bulunan Poyraz, ziyaretleri sırasında oda üyelerine projelerinden de bahsetti.

Oda Başkan adayı Uğur Poyraz ziyaretler sırasında bazı önemli projeleri olan; “İhtiyaç sahibi esnaf çocuklarına burs sağlanması”, Osmaniye’ye yakışır şekilde  yeni bir oda binasının kazandırılması”, “Yeni hizmet binası içerisinde, her oda başkanının özel odasının bulunması”, “İlçelerde yeri olmayan meslek odalarının da bir çatı altında toplanması, gibi projelerine de  seçimi kazanır kazanmaz başlayacaklarını belirtti .

Osmaniye’de 5 Mayıs 2022 tarihinde yapılacak olan Oda seçimleri için tüm oda üyelerinin katılımlarını da beklediğini belirten Poyraz, bir ayı geçen süredir seçim çalışmalarını ziyaretlerle sürdüren Uğur poyraz, ziyaretleri sırasında hem destek, hem de dualarını beklediklerini söyledi.
 
Kendisine gösterilen ilgi ve desteklerden dolayı mutlu olduğunu da söyleyen Poyraz; “Tüm esnaflarımıza teşekkür ediyoruz, sağ olsunlar bizleri bağrına basarak projelerimizi ilgiyle dinlediler.

Ayrıca  esnafımızın sorunlarını dinledik, önerilerini not aldık. Eksiklikleri yerine getirme mücadelesi içerisinde olacağımızın sözünü verdik.

Esnafımız özellikle  kredi çekme konusunda sıkıntılı görünüyor. bu sıkıntıları seçimi kazandıktan sonra ivedilikle çözme gayreti içerisinde olacağız ve odamızın daha aktif şekilde çalışmasını sağlayacağız.

Esnafımızla ortak akılda buluşarak el birliği ile sorunların çözüm yollarını arayacağız. Yeter ki esnafımız odalarına sahip çıksınlar ve seçim günü gelip hür iradeleri ile oylarını kullansınlar.

Şimdiden oda seçimlerimiz esnafımıza hayırlar getirmesini dilerim” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Kadir Kara, Vatandaşlara Helva İkram EttiÖnceki Haber

Başkan Kadir Kara, Vatandaşlara Helva İk...

İletişim Başkanlığı’nın Adana Bölge Müdürlüğü taşındıSonraki Haber

İletişim Başkanlığı’nın Adana Bölge Müdü...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar