DOLAR32.3275
EURO35.091
ALTIN2311.0
BIST9079.9
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

İletişim Başkanlığı’nın Adana Bölge Müdürlüğü taşındı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İletişim Başkanlığı’nın Adana Bölge Müdürlüğü taşındı
Abone ol
T.C. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Adana Bölge Müdürlüğü yeni yerine taşındı.
Osmaniye haberleri

T.C. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Adana Bölge Müdürlüğü yeni yerine taşındı.

 2012'den bu yana Ziyapaşa Bulvarı üzerinde hizmet veren İletişim Başkanlığı Adana Bölge Müdürlüğü, bundan sonra Kurtuluş Mahallesi Atatürk caddesi TCDD Gar Yanı No:102-1/1 Seyhan/ADANA adresinde yer alan tarihi yeni hizmet binasına taşınarak burada hizmet vermeye başladı.

 24 Temmuz 2018 tarih ve 30488 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan 14 numaralı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile kurulan ve hizmet vermeye başlayan, İletişim Başkanlığı, ülkemizin en yeni kurumları arasında yer alıyor

‘Türkiye markasını güçlendirmek’ hedefiyle yola çıkan İletişim Başkanlığı, bütünlüklü bir iletişim stratejisi ile devletimizin tüm kurumları ile koordineli iletişim çabaları sürdürmekte; ülkemize değer katan diğer kurum ve kuruluşlarla işbirliği içerisinde çalışmaktadır.

Ülkemizin harcını oluşturan her bir vatandaşımızın soru ve sorunlarının hızlı çözümü için devlet-millet ilişkisinin etkin ve nitelikli hale getirilmesi ve uygulanması, İletişim Başkanlığımızın bir diğer önemli sorumluluk alanını ifade etmektir.

Yalnızca soru ve sorun çözümü değil aynı zamanda fikir ve düşünce paylaşımını da kapsayacak bir iletişim bağlamı, sorumluluklarımız arasındaki bu akışın ana damarını oluşturmaktadır.

Yerel, ulusal ve uluslararası medya pek çok açıdan İletişim Başkanlığıyla ilişkili bulunmakta; çalışma alanları kesişmektedir.

Uluslararası medya ve düşünce kuruluşlarının yakından takibi, çıktılarının değerlendirilmesi, analizi, raporlanması ve duyurulması, basın kartı ve akreditasyon gibi rutin işlemlerin ve bu süreçlerin geliştirilmesinin yanı sıra; meslek mensuplarının eğitimleri, çalışma şartlarının iyileştirilmesi ve kitle iletişim araçlarında eğitici, öğretici, ufuk açıcı içeriklerin artırılmasına dönük çabalar İletişim Başkanlığı tarafından yürütülmektedir.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Uğur Poyraz, esnaf ziyaretlerini aralıksız olarak sürdürüyorÖnceki Haber

Uğur Poyraz, esnaf ziyaretlerini aralıks...

Otomobil, 5 metre yükseklikten alt geçide düştü: 3 yaralıSonraki Haber

Otomobil, 5 metre yükseklikten alt geçid...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar