DOLAR32.2526
EURO35.086
ALTIN2467.0
BIST10319.
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Protokol Huzurevi sakinleriyle bayramlaştı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Protokol Huzurevi sakinleriyle bayramlaştı
Abone ol
Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Eşi Dr. Öğr. Üyesi Şenay Yılmaz ve Protokol Mensupları Özden Huzurevi Sakinlerini ziyaret ederek, Bayramlarını kutladılar.
Osmaniye haberleri

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Eşi Dr. Öğr. Üyesi Şenay Yılmaz ve Protokol Mensupları Özden Huzurevi Sakinlerini ziyaret ederek, Bayramlarını kutladılar.

Ziyarette Osmaniye Milletvekilleri Mücahit Durmuşoğlu, İsmail Kaya ve Baha Ünlü, Garnizon Komutanı Topçu Albay Hakan Kocabaş,  Belediye Başkanı Kadir Kara, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç,  Vali Yardımcısı Adem Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Zafer Tombul, İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş,  kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri de yer aldı.

 Huzurevi sakinlerimizle tek tek bayramlaşan  Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Eşi Dr. Öğr. Üyesi Şenay Yılmaz ve protokol mensupları, büyüklerimize karanfil vererek, bayramlarını kutladılar.

 Vali Yılmaz, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, "Çok kıymetli büyüklerimiz Bayramınız kutlu olsun, Allah sağlık, sıhhat içinde nice bayramlara kavuştursun. Sizlerle bir arada olmaktan çok mutluyuz, sizlerin yüzünü güldürebiliyorsak ne mutlu bize. Sizlerle Ramazan'da da bir araya gelmiştik. Sizlerle bir araya gelmek her zaman bizi çok mutlu ediyor. Sizlerin bu pozitif enerjinizden destek alıyoruz. Dualarınızı bizden eksik etmiyorsunuz, Allah sizden razı olsun. Siz değerli büyüklerimizin Mübarek Ramazan Bayramını bir kez daha kutluyor, ellerinizden öpüyorum."dedi.  

   Bayram ziyareti sırasında söyledikleri şarkılarla programa renk katan Huzurevi sakinlerimiz, Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve protokol mensuplarına ziyaretleri için teşekkür ettiler.


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Osmaniye’de yıllar sonra “1 Mayıs” yeniden kutlandıÖnceki Haber

Osmaniye’de yıllar sonra “1 Mayıs” yeni...

Jandarma ve Emniyet Müdürlüğünde BayramlaşmaSonraki Haber

Jandarma ve Emniyet Müdürlüğünde Bayraml...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar