DOLAR32.2234
EURO34.9331
ALTIN2444.4
BIST10218.
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

OŞYAD 19. Kuruluş yıldönümünü Türkü ve Şiirlerle kutladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
OŞYAD 19. Kuruluş yıldönümünü Türkü ve Şiirlerle kutladı
Abone ol
Osmaniye Ozanlar, Şairler ve Yazarlar Derneği (OŞYAD), kuruluşunun 19. Yıldönümünü türkü ve şiirlerle kutladı.
Osmaniye haberleri

Osmaniye Ozanlar, Şairler ve Yazarlar Derneği (OŞYAD), kuruluşunun 19. Yıldönümünü türkü ve şiirlerle kutladı.

OŞYAD’ın kuruluş yıldönümü etkinliği, Dernek Başkanı Mustafa Bardak’ın açış konuşması ile başladı.

Dernek Başkanı Bardak, Kültür ve sanat çalışmaları için birliktelik çatısı altında buluşarak çeşitli etkinlikler gerçekleştiren tüm üyelere ve  19. Kuruluş Yıldönümü  etkinliğine katılanlara teşekkür ederek, başarı ve sağlık  dileklerinde bulundu.

Bardak, 6 Şubat’ta meydana gelen depremlerde, dernek binasının enkaz altında kalarak başta 5 dolayında kitap olmak üzere, tüm eşyaların kaybolduğunu, yeniden canlanabilmek ve eskilerdeki etkinlikler gerçekleştirebilmek için uğraş verdiklerini ve  katkıda bulunanlara da teşekkür etti.

Bardak, Depremde hayatını kaybeden Yönetim Kurulu Üyesi  Selahattin Ölmez’i de rahmetle andıklarını söyledi.

OŞYAD Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi İbrahim Karagülle ise yaptığı konuşmada; Derneğin yeniden eski günlere dönerek canlılık kazanması için, üyelerin destek ve katkılarına dikkat çekti.

Üye aidatlarının ödenmesi konusunda duyarlılık beklediklerini vurgulayan Karagülle, “Derneğimiz için yapılan her katkı kayıt altına alınmakta olup, harcamalarımız da aynı şekildedir.

Derneğimizin üye aidatları dışında herhangi bir geliri veya başka yerlerden maddi desteği olmadığını hepimiz bilmekteyiz.



Bu amaçla, üyelerimizin bu yılki aidatlarını zaman geçirmeden ödemelerini rica ediyor, 19. Kuruluş yılımızın hayırlı ve başarılı geçmesini dilerken, depremde hayatını kaybeden Yönetim Kurulu üyemiz Selahattin Ölmez’i de burada saygı ve rahmetle anıyoruz” diye konuştu

Derneğin kuruluş yıldönümüne katılan üyeler, önümüzdeki süreçte yapılması gereken etkinlikler, yeni dernek binasının eksikliklerinin giderilmesi konularında görüş ve önerilerini dile getirdiler.

Program kapsamında; Ozan Maranlı (İbrahim Karagülle), Ozan Duranoğlu (Mahmut Eynallı), Ozan kul Yusuf (Yusuf Dalkılıç), Aşık Ali Tülüce bağlamaları ile türkülerini  seslendirdiler.

Şiirleri ile; İbrahim Şadi Çenet, Ali Gedik, İbrahim Berkay Yılmaz, Ramazan Eren, Mustafa Yeydem, Nurdoğan Çolakkadıoğlu, Melek Avcı Çoşkun, İsmet Develioğlu, Hülya Çapar, Mustafa Zincirkıran ve Bilal Turgut  19. Kuruluş yıldönümü programını renklendirdiler.  

(Haber: Ayşe Geldi)


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Toprakkale'de Ekmek fiyatına bıçak biliyorÖnceki Haber

Toprakkale'de Ekmek fiyatına bıçak biliy...

Osmaniye Halkı Sivrisinek ve Temizlik Sorunlarından ŞikayetçiSonraki Haber

Osmaniye Halkı Sivrisinek ve Temizlik So...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar