DOLAR32.2234
EURO34.9331
ALTIN2444.4
BIST10218.
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Osmaniye’de İlçe Milli Eğitim Müdürleri yıl sonunu değerlendirdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye’de İlçe Milli Eğitim Müdürleri yıl sonunu değerlendirdi
Abone ol
Osmaniye’de İlçe Milli Eğitim Müdürleri, İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak Başkanlığında yıl sonu değerlendirme toplantısında buluştu.
Osmaniye haberleri

Osmaniye’de İlçe Milli Eğitim Müdürleri, İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak Başkanlığında yıl sonu değerlendirme toplantısında buluştu.

Osmaniye Öğretmenevi’nde gerçekleşen toplantıya  İlçe Milli Eğitim Müdürleri, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ve İl Milli Eğitim Şube Müdürleri katıldı.

Toplantıda 2022-2023 eğitim-öğretim yıl sonu değerlendirirken, yıl içerisinde eğitim-öğretim ve kurumların iş ve işlemlerinin yürütülmeleri de görüşüldü.

Toplantı gündeminde yer alan 2022-2023 eğitim-öğretim yılının değerlendirilmesi kapsamında, DYK ve Halk Eğitim Merkezlerinin Mesleki eğitim Merkezlerinde açılan kurslar değerlendirildi.

Ortaöğretim kurumlarındaki pansiyonların iş ve işlemler görüşülürken, özel öğretim kurumlarının iş ve işlemlerinin yürütülmesinde ilçelerin gerekli rehberlik ve denetim hizmetleri değerlendirildi.

Eğitim kurumlarındaki sürekli geçici işçilerin yıllık izinlerinin kullanımı, AR-GE bünyesinde yapılan projeler değerlendirilirken, TEKNOFEST projeleri üzerinde konuşuldu.

Eğitim-öğretimdeki taşımalı eğitim planlarının yapılması, mesleki eğitim iş ve işlemlerinin görüşülmesi sırasında; “Mesleki Lise öğrenciler hayata dokunuyor” projesi, MESEM kayıtları koordinatörlük iş ve işlemleri, E-MESEM  ilçe onay işlemleri, Öğretmen ataması, yönetici ataması iş ve işlemleri, Özel eğitim ve Rehberlik iş ve işlemleri ile Ağustos ayı içerisinde telafi eğitimi yapılması  gibi gündem maddeleri konuşulan konular arasında yer aldı.

Toplantı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü birimlerinden sorumlu Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürlerinin açıklamaları, dilek ve temennilerle sona erdi.

(Haber:Mustafa Bardak)


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Osmaniye’de Eğitim Kurum Müdürleri ile Yılsonu toplantısı yapıldıÖnceki Haber

Osmaniye’de Eğitim Kurum Müdürleri ile Y...

Toprakkale'de Ekmek fiyatına bıçak biliyorSonraki Haber

Toprakkale'de Ekmek fiyatına bıçak biliy...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar