DOLAR32.34
EURO34.879
ALTIN2393.5
BIST10276.
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Osmaniye Milli Yol’dan İYİ Parti’ye destek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye Milli Yol’dan İYİ Parti’ye destek
Abone ol
Milli Yol Partisi Osmaniye’de 14 Mayıs seçimlerinde İYİ Parti adayına destekleyeceğini açıkladı.
Osmaniye haberleri

Milli Yol Partisi Osmaniye’de 14 Mayıs seçimlerinde İYİ Parti adayına destekleyeceğini açıkladı.

Milli Yol Partisi Osmaniye İl Başkanı Fuat Arıkan, İYİ Parti Osmaniye seçim bürosunda  İl Başkanı Serat Kılıç  ve partilileri ziyaret ederek, 14 Mayıs seçimlerinde  destekleme kararı aldıklarını bildirdi.

Milli Yol Partisi Osmaniye il Başkanı Arıkan yaptığı açıklamasında; “"Büyüklerimizle bir karar aldık dedik bir duruş sergileyelim biz de.

Bu memleketin durumu olsun, yaşantımız olsun, bunların düzelmesi için hep beraber bir arada daha mutlu, daha refah daha huzurlu yaşamak için biz buraya geldik.   

Milli Yol Partisi kendisini saraya teslim etmeden etmeyen bir parti. O yüzden rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'nun yol arkadaşları olarak biz yola çıktık.

Elimizden ne gelirse ne kadar desteğimiz olursa düşünerek benimsediğimiz, misyon olarak İYİ Parti'ye destek verme konusunda büyüklerimizle bir karar aldık."dedi.

İYİ Parti Osmaniye İl Başkanı Serat Kılıç ise; " Bu birlik beraberliğin bir göstergesidir. 15 Mayıs sabahı doğacak güneşin ışığıdır, parıltısıdır.   

İnşallah bundan sonra da el ele vererek omuz omuza 14 Mayıs'taki seçimleri hep birlikte kucaklayacağız ve yepyeni bir güne uyanacağız 15 Mayıs sabahı" dedi.

MİLLETVEKİLİ ADAYI LOĞOĞLU’NDAN TEŞEKKÜR

İYİ Parti Osmaniye Milletvekili adayı Prof. Dr. Elif Loğoğlu, Milli Yol Partisi’nin partilerine destek vermesinden dolayı teşekkür ederek;

"Sizlerin bugün bize vermiş olduğu destek Kurtuluş Savaşı'nda kağnısıyla savaşa, mermi taşıyan Elifçiğin yaptığı hizmetle eş değerdir. Bu destek bizim için, Cumhuriyet’in kurulduğu yılda her neyse aynı şeyi ifade etmektedir.

Buradan aldığım hızla inşallah 15 Mayıs'ta vekil seçilirsem yapacağım her bir hizmetin bir ayağı, bir noktası, bir virgülü siz olacaksınız.

Vermiş olduğunuz misyona, vermiş olduğunuz desteğe Allah razı olsun diyor, teşekkür ediyorum.”diye konuştu. (Haber: İlyas Sabancı)


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Osmaniyeli finalist takımlar Teknofest finalinde yarışıyorÖnceki Haber

Osmaniyeli finalist takımlar Teknofest f...

Kolordu Komutanı’ndan Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz’a ziyaretSonraki Haber

Kolordu Komutanı’ndan Osmaniye Valisi Er...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar