DOLAR32.3695
EURO34.9725
ALTIN2325.3
BIST9079.9
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

OKÜ öğrencisi Taekwonda’da Türkiye derecesi yaptı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
OKÜ öğrencisi Taekwonda’da Türkiye derecesi yaptı
Abone ol
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi öğrencilerinden Ahmet Efe Sarıoğlu, Bartın’da düzenlenen Taekwonda Şampiyonasında, 3’cülük derecesi elde etti.
Osmaniye haberleri

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi öğrencilerinden Ahmet Efe Sarıoğlu, Bartın’da düzenlenen Taekwonda Şampiyonasında, 3’cülük derecesi elde etti.

Bartın Üniversitesi’nin ev sahipliğinde 10-13 Mayıs tarihlerinden ÜNİLİG Taekwondo Türkiye Şampiyonası, Üniversite’nin Spor Bilimleri Fakültesi spor salonunda düzenlendi.

Şampiyonaya 57 Üniversiteden 267 kadın ve erkek sporcu katılarak, üç gün boyunca mücadele etti.

Şampiyonaya Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ), Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu (BESYO) öğrencisi Ahmet Efe Sarıoğlu +87 kiloda  büyükler Kyorugu branşında katılarak Türkiye 3.’lük derecesi elde etti.

Kyorugi branşında Türkiye 3.sü olan OKÜ öğrencisi  Ahmet Efe Sarıoğlu, 20 Temmuz-8 Ağustos 2023 tarihleri arasında Çin’in Sichuan kentinde düzenlenecek olan Dünya Üniversiteler Oyunlarına (FISU) Osmaniye Korkut Ata Üniversiti adına katılacak. 

OKÜ Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, “Akademik alanda kazandığı başarıların yanı sıra spor alanındaki başarılarıyla da ön plana çıkan Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Türk sporunun gelişimine nitelikli spor eğitimi ile önemli katkılar sunuyor.



OKÜ olarak genç yeteneklere olan güvenimiz boşa çıkmadı. Son olarak ÜNİLİG Taekwondo Türkiye Şampiyonası’nda üniversitemiz BESYO öğrencisi Ahmet Efe Sarıoğlu Kyorugi branşında Türkiye 3.sü olarak bizleri gururlandırdı.

Değerli öğrencimize Dünya Üniversiteler Oyunlarında (FISU) üniversitem adına başarılar diliyorum.” dedi.

(Haber: Ayşe Geldi)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Osmaniye AKUB ekibi belge ve plaketle ödüllendirildiÖnceki Haber

Osmaniye AKUB ekibi belge ve plaketle öd...

Osmaniye Meclis’e 2 Kadın Vekil GönderdiSonraki Haber

Osmaniye Meclis’e 2 Kadın Vekil Gönderd...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar