DOLAR32.4855
EURO34.9228
ALTIN2449.9
BIST9882.5
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Kurtuluş Günü’nde, “Halk ekmek” hizmete girecek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kurtuluş Günü’nde, “Halk ekmek” hizmete girecek
Abone ol
Osmaniye’nin Düziçi ilçesine bağlı  Yarbaşı Belde Belediyesi, ilçenin Düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümünde “Halk ekmek” fabrikasını hizmete açacak.
Osmaniye haberleri

Osmaniye’nin Düziçi ilçesine bağlı  Yarbaşı Belde Belediyesi, ilçenin Düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümünde “Halk ekmek” fabrikasını hizmete açacak.

Yarbaşı Belediye Başkanı Mustafa Kaynar, “Halk ekmek” fabrikasının “Kurtuluş günü”ne yetişebilmesi için gece-gündüz çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Sosyal Belediyecilik anlayışı ile hizmet vermeye çalıştığını belirten Başkan Kaynar, ekmek fabrikasını söz verdikleri günde yetiştirebilmek için çalışmalara bizzat katılarak, montaj işçiliğinde bile çalışarak, halkın ucuz ekmek alabilmesine katkıda bulunmaya çalıştığını  vurguladı.

Yarbaşı Beldesi’nin CHP’li Belediye Başkanı Mustafa Kaynar, Düziçi ilçesinin “Düşman işgalinden kurtuluş” yıldönümü olan 28 Mart günü düzenlenecek etkinlikler kapsamında; “Halk ekmek fabrikası”nı hizmete açacaklarını söyledi.

Yarbaşı Belediyesi Halk ekmek fabrikasında günlük 3 bin adet ekmek üretileceğini ve Belediye Meclis kararı ile ekmeğin 2 Tl’den halka satışının yapılacağı belirtildi.

Yaklaşık 4 bin nüfuslu Yarbaşı Belde Belediyesi’nin 28 Mart  Pazartesi günü hizmete girmesi ile, halkın ucuz ekmek alabilmelerinin sağlanacağını vurgulayan Belediye Başkanı Mustafa Kaynar; “ Sosyal Belediyecilik hizmetleri anlayışı ile, halkımızdan aldığımızı, yine halkımızla paylaşıp bölüşerek ve katkıda bulunarak yönetim anlayışını uygulamaya çalışıyoruz.

Beldemizde yaşayan vatandaşlarımızın ekonomik gelirleri sınırlı olması ve kırsal alanda yaşayan insanlarımızın ekmeğe ucuz şekilde ulaşmalarını sağlamak istiyoruz.

Bu amaçla da diğer hizmetlerimizin yanında; “Halk ekmek” satışlarımızı da Düziçi ilçemizin düşman işgalinden kurtuluş yıldönümünde hizmete açacağız”diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Osmaniye’de Nevruz kutlandıÖnceki Haber

Osmaniye’de Nevruz kutlandı

Down sendromlu çocuğun polislik hayali bir günlüğüne gerçek olduSonraki Haber

Down sendromlu çocuğun polislik hayali b...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar