DOLAR32.6015
EURO34.8526
ALTIN2496.6
BIST9541.9
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Kaymakam İlhan, Muhtarlarla bir araya geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kaymakam İlhan, Muhtarlarla bir araya geldi
Abone ol
Osmaniye’nin Düziçi Kaymakamı Turgay İlhan, “Muhtarlar günü” dolayısı ile Köy ve Mahalle Muhtarları ile bir araya geldi.
Osmaniye haberleri

Osmaniye’nin Düziçi Kaymakamı Turgay İlhan, “Muhtarlar günü” dolayısı ile Köy ve Mahalle Muhtarları ile bir araya geldi.

Düziçi Kaymakamlığı bahçesinde düzenlenen toplantıya Düziçi Belediye Başkan vekili Ulvi Anıt, Yazı İşleri Müdürü Ahmet Avlamaz, siyasi parti temsilcileri, Kamu kurum Müdürleri, Köy ve Mahalle Muhtarları katıldı.

Kaymakamlık bahçesindeki Atatürk Anıtına çelenk sunulması ile başlayan program, saygı duruşu ve İstiklal marşı’nın okunması ile devam etti.

Programda Boğaziçi  Mahalle Muhtarı Ömer Pehlivanoğlu günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

Düziçi Kaymakamı Turgay İlhan, Öğretmenevi’nde düzenlenen programa katılarak Muhtarlarla bir araya geldi.

Programda muhtarlarla sohbet eden Kaymakam İlhan, muhtarların vatandaşlarla ilişkiler noktasındaki önemine değindi. “Muhtarlarımızın yalnızca şimdi değil, tarihimizde önemli bir yeri var.

Mahallelerimizin, sokaklarımızın sorunlarını hep beraber dinliyoruz ve çözüm üretmeye çalışıyoruz bu sorunları ilk dinleyen ve gözleyen siz değerli muhtarlarımızdır.

Bizim görmediğimiz gözden kaçırdığımız konuları sizler anında tespit ediyor ve bize iletiyorsunuz. Muhtarlık, yerel yönetimlerin ilk kademesidir. Kapımız sizlere her zaman açık. Çalıştığınız en yakın birimler kaymakamlıktır.

Düziçi için muhtarlarımızla ortak masada beraber çalışmaya ve çözüm üretmeye bundan önce olduğu gibi bundan sonrada devam edeceğiz.

Halkımıza hizmet götürürken en değerli paydaşlarımızdan biri olan muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlu olsun” dedi.

Toplantı sonunda Kaymakam İlhan, muhtarlığın önemine vurgu yaparak, muhtarlarımızın, sorun ve taleplerini not aldı.

Karşılıklı görüş alışverişi yapılan toplantıda mahalle ve köy muhtarları ilgi ve alakasından ötürü kaymakamımıza teşekkürlerini iletti.  


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
OKÜ, 2022 yılı Ekim ayı idari kurul toplantısı yapıldıÖnceki Haber

OKÜ, 2022 yılı Ekim ayı idari kurul top...

Aile Eğitim etkinlikleri düzenlendiSonraki Haber

Aile Eğitim etkinlikleri düzenlendi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar