DOLAR32.5763
EURO34.9884
ALTIN2459.6
BIST9877.1
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Kaymakam İlhan Medya mensupları ile buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kaymakam İlhan Medya mensupları ile buluştu
Abone ol
Osmaniye’nin Düziçi Kaymakamı Turgay İlhan, ilçede görev yapan ulusal ve yerel medya mensupları ile kahvaltı da buluştu.
Osmaniye haberleri

Osmaniye’nin Düziçi Kaymakamı Turgay İlhan, ilçede görev yapan ulusal ve yerel medya mensupları ile kahvaltı da buluştu.

Düziçi Kaymakamı İlhan, medya çalışanları ile birlikte olmak için kahvaltılı bir toplantı gerçekleştirdi.

Düziçi ilçe Emniyet Müdürlüğü sosyal tesislerinde düzenlenen  kahvaltılı toplantıya Kaymak Turgay İlhan ile birlikte; İlçe Emniyet Müdürü Tuncer Yıldırım, İlçe Jandarma Komutanı Özkan Çakmakçı, İlçe Müftüsü Mehmet Güneş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cuma Sağır, İlçe Sağlık Müdürü Alper Akdağ, Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ali Galip Mart, İhlas Haber Ajansı (İHA) Muhabiri Merdan Islah, Anadolu Ajansı (AA) ve Düziçi Sabır Gazetesi Muhabiri Ersin Şimşek, Zekice Gazetesi ve Gündem Tv Muhabiri Zeki Kurultak, Demir Ören Haber Ajansı (DHA) Muhabiri Kamil Şeker, Manşet Gazetesi Muhabiri Abdurrahman Keleş, Radyo Mega Yöneticileri Ramazan Dağlı ve Huri Gökçe, Tıraş gazetesi Muhabiri Fahri Tıraş katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Kaymakam İlhan, gazetecilerin halkın sorunlarını dile getiren, çevredeki olayları objektif olarak yansıtan, devletle millet arasında köprü görevi yaptıklarını söyledi.

Gazetecilerin çok önemli bir kamu hizmetlerini verdiklerini belirten Kaymakam  Turgay İlhan, “Vatandaşların talep ve Düşüncelerini yukarılara aktarma konusunda çok önemli bir görevi yerine getiriyorsunuz. Aynı zamanda bizim çalışmalarımızın kamuoyuyla paylaşılması ve vatandaşın doğru bilgilendirmesi noktasında da aktif bir çalışma yapıyorsunuz. Bu anlamda sizlerin varlığı bizlere güç vermiştir. El birliği ve gönül birliği ile içerisinde ilçemizi daha güzel günlere taşıyacağız. Sizlerle çalışmaktan mutluluk duyuyoruz.” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Düziçi’nde Tarım değerlendirme toplantısı yapıldıÖnceki Haber

Düziçi’nde Tarım değerlendirme toplantıs...

Anadolu mektebi Yazar okumaları paneli yapıldıSonraki Haber

Anadolu mektebi Yazar okumaları paneli y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar