DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5
BIST9693.4
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Kaymakam İlhan, hastanedeki öğrencileri ziyaret etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kaymakam İlhan, hastanedeki öğrencileri ziyaret etti
Abone ol
Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde gıda zehirlenmesi nedeniyle hastaneye kaldırılan öğrenciler, Kaymamak Turgay İlhan tarafından ziyaret edildi.
Osmaniye haberleri

Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde gıda zehirlenmesi nedeniyle hastaneye kaldırılan öğrenciler, Kaymamak Turgay İlhan tarafından ziyaret edildi.

Düziçi Kaymakamlığından alınan bilgiye göre, gıda zehirlenmesi nedeniyle Düziçi Devlet Hastanesine kaldırılan ve burada tedavi altına alınan Düziçi Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirildi.

Ziyarette Düziçi Devlet Hastanesi Başhekimi Aysun Albayrak, öğrencilerin genel durumlarının iyi olduğu ve hayati tehlikeleri bulunmadığını ve tedbir amaçlı müşahede altında tuttuklarını belirttiler.

Kaymakam İlhan, hasta odalarını ziyaret ederek öğrencilere, ailelerine ve öğretmenlere ‘Geçmiş Olsun’ dileklerinde bulundu.

İlçe Sağlık Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından konunun takip edildiğini belirten Kaymakam İlhan, “İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğümüz tarafından okul yemekhanesinden gıda örnekleri alınmış olup, sonuçlara göre gerekli cezai yaptırımlar uygulanacaktır” dedi.

Kaymakam İlhan tedavi görmekte olan öğrenciler  ve aileleri ile bir süre sohbet ettikten sonra öğrencilerin tedavi süreçleri ile ilgili de  Hasnate yetkililerinden bilgi aldı.

Kaymakam  Turgay İlhan, ziyareti sırasında 29 Kasım Tıbbi Sekreterler günü nedeniyle de  hastanede çalışan tıbbi sekreterlerin gününü kutladı. Kaymakam İlhan, “Sağlık sistemimizin ayrılmaz bir parçası olan tıbbi sekreterlerimizin 29 Kasım Dünya Tıbbi Sekreterler Günü'nü kutluyor, vazifelerinde başarılar diliyorum.”dedi.

Kaymakam İlhan’ın hastane ziyareti sırasında  Düziçi İlçe Milli Eğitim Müdürü Cuma Sağır ile Devlet Hastanesi Başhekimi Aysun Albayrak ta eşlik etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ziya Selçuk: Çocuk Her Şekilde DeğerlidirÖnceki Haber

Ziya Selçuk: Çocuk Her Şekilde Değerlidi...

Göçmen kaçakçıları tutuklandıSonraki Haber

Göçmen kaçakçıları tutuklandı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar