DOLAR42.2631
EURO49.0719
ALTIN5726.6
BIST10.641
Yusuf Cinkara Otomotiv

Düziçi’ni Yasa Boğan Kaza: Üç Cenaze Son Yolculuğuna Uğurlandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Düziçi’ni Yasa Boğan Kaza: Üç Cenaze Son Yolculuğuna Uğurlandı
Abone ol
Gaziantep–Osmaniye D-400 Karayolu’nda meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden üç Düziçili vatandaş, düzenlenen cenaze törenleriyle son yolculuklarına uğurlandı. İlçeyi yasa boğan kazaya ilişkin detaylar haberimizde.

Gaziantep–Osmaniye D-400 Karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazası, Osmaniye’nin Düziçi ilçesini yasa boğdu.

Kayalı mevkiinde dün akşam saat 18.45 sıralarında yaşanan elim kazada hayatını kaybeden üç Düziçili vatandaşın cenaze programı netleşti.

Kazada yaşamını yitiren Mehmet Toy, bugün sabah saatlerinde Yarbaşı beldesinde düzenlenen cenaze töreninin ardından Karaçarlı Mezarlığı’nda toprağa verildi. Toy’un cenazesine ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Aynı kazada hayatını kaybeden Makine Mühendisi Süleyman Körkü ile Avukat eşi Sevda Körkü için ise öğle namazını müteakip Düziçi Yeni Asri Mezarlığı’nda cenaze töreni düzenlendi. Körkü çiftinin cenazesi, gözyaşları ve dualar eşliğinde son yolculuklarına uğurlandı.

İlçede Büyük Üzüntü

Yaşanan acı olay, ilçe genelinde derin üzüntüye neden olurken, cenaze törenlerinde duygusal anlar yaşandı.

Vatandaşlar, kazada hayatını kaybeden hemşehrilerine Allah’tan rahmet, yakınlarına ise sabır ve başsağlığı diledi.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Osmaniye’de Genç Girişimcilere Yönelik Eğitim Programı DüzenlenecekÖnceki Haber

Osmaniye’de Genç Girişimcilere Yönelik E...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar