DOLAR32.3177
EURO35.1247
ALTIN2293.4
BIST9058.0
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Düziçi’nde Kadına şiddetle mücadele değerlendirildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Düziçi’nde Kadına şiddetle mücadele değerlendirildi
Abone ol
Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde Kadına yönelik şiddetle mücadele koordinasyon, izleme ve değerlendirme toplantısı Kaymakam Turgay İlhan başkanlığında yapıldı.
Osmaniye haberleri

Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde Kadına yönelik şiddetle mücadele koordinasyon, izleme ve değerlendirme toplantısı Kaymakam Turgay İlhan başkanlığında yapıldı.

2021 yılı 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Gününde toplumsal farkındalığın arttırılması, koordinasyon ve işbirliğinin güçlendirilmesi ile yapılan faaliyetlerin ön plana çıkarılması amacıyla Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme toplantısı Düziçi ilçesinde Kaymakam  Turgay İlhan Başkanlığında yapıldı.

Önceki dönem toplantıda alınan kararlar değerlendirildikten sonra kadına yönelik şiddetin önlemesine dair, şiddetle mücadele alanında sunulan hizmetlerin daha etkin bir şekilde yürütülmesi ve uygulamalardaki sorunların giderilmesi, kadına yönelik şiddet olgusunu dünyanın gündemine taşımak, soruna ve çözüm yollarına ilişkin çalışmalar yapılması konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla gerçekleştirilen toplantıda kadına yönelik şiddetle mücadele kapsamında uygulanan tedbirler ile kurumların çalışmaları değerlendirildi.

Kaymakam  Turgay İlhan  toplantıda yaptığı konuşmasında, “kadına yönelik şiddet olaylarının yaşanmaması, toplumun bu konuda bilinçlendirilmesi için tüm kurum ve kuruluşların sorumluluk bilinciyle hareket etmesi elzemdir” dedi.

Toplantıya; İlçe Emniyet Müdürü Tuncer Yıldırım, İlçe Jandarma Komutanı Vekili J.Kd. Başçavuş Süleyman Uzunoğlu, Sosyal Hizmetler Müdürü Fatih Hürata, İlçe Müftüsü Mehmet Güneş, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ali Galip Mart, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Alper Akdağ ve İlçe Nüfus Müdürü Ekrem Öner katıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
24 Kasım 2021 Osmaniye'de Vefat EdenlerÖnceki Haber

24 Kasım 2021 Osmaniye'de Vefat Edenler

Toprakkale’de Kadına yönelik şiddetle mücadele anlatıldıSonraki Haber

Toprakkale’de Kadına yönelik şiddetle mü...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar