DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5
BIST9693.4
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Düziçi Kaymakamı, Şehit ve Gazi aileleriyle iftarda buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Düziçi Kaymakamı, Şehit ve Gazi aileleriyle iftarda buluştu
Abone ol
Osmaniye’nin Düziçi  Kaymakamlığı tarafından, şehit aileleri ile gaziler onuruna iftar yemeği programı düzenledi.
Osmaniye haberleri

Osmaniye’nin Düziçi  Kaymakamlığı tarafından, şehit aileleri ile gaziler onuruna iftar yemeği programı düzenledi.

Tuğra Sosyal Tesislerinde düzenlenen programa Kaymakam  Turgay İlhan, Belediye Başkanı Alper Öner, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Özkan Çakmakcı, İlçe Emniyet Müdürü Tuncer Yıldırım, İlçe Müftüsü Mehmet Güneş, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfı Müdürü Ali Galip Mart, Sosyal Hizmetler Müdürü Fatih Hürata ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Başkanı Muhittin Göl, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile Şehit yakınları ile Gaziler ve aileleri katıldı.

 Kaymakam  Turgay İlhan, iftar yemeği öncesi tek tek masaları dolaşarak şehitlerin aileleri, Gaziler ve aileleri ile sohbet etti.

İftar yemeğinin ardından konuşan Kaymakam  Turgay İlhan, "Vatan Uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizin kıymetli aileleri ve kahraman gazilerimiz; Ramazan Ayında bir araya gelmek için düzenlediğimiz iftar programımıza hoş geldiniz diyor, hepinizi saygı ve sevgiyle yürekten selamlıyorum.

Bugün burada sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. "Bu mübarek Ramazan vesilesiyle milli ve manevi iklimden aldığımız heyecan ve bereketle şunu ifade etmeyi de bir görev sayıyorum:

Sizler bizim başımızın tacısınız, şehitlerimizin emanetine ve gazilerimize en iyi şekilde sahip çıkmak bizlerin boynunun borcudur. Devletimizin tüm imkânlarıyla sizlere en iyi hizmeti verme gayreti içindeyiz. Özellikle de Ramazan ayında sizleri evlerinizde daha sık ziyaret etmeye çalışıyorum. Her türlü ihtiyaçlarınızın karşılanması ve sorunlarınızın giderilmesi hususundaki hassasiyetimi de bilmenizi isterim.

 Bütün şehitlerimize Cenâb-ı Hak’tan rahmet, yakınlarına sabır ve metanet diliyor; gazilerimizi minnetle anıyorum. Bugün davetimize icabet edip, iftar programımıza katıldığınız için hepinize minnet ve şükranlarımı sunuyor, hepinizi sevgi ve saygılarımla selamlıyorum. Allah’a emanet olun."dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bedava değil, ucuz ürün izdihamı yaşandıÖnceki Haber

Bedava değil, ucuz ürün izdihamı yaşandı

Karaçay şelalesine doğa yürüyüşü düzenlendiSonraki Haber

Karaçay şelalesine doğa yürüyüşü düzenle...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar