DOLAR32.34
EURO34.3045
ALTIN2393.5
BIST10276.
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Değirmenocağı Köyünde, çok amaçlı salonunun açılışı yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Değirmenocağı Köyünde, çok amaçlı salonunun açılışı yapıldı
Abone ol
<p>Osmaniye’nin Merkeze bağlı Değirmenocağı köyünde, İl Özel İdaresi tarafından yaptırılan çok amaçlı salon hizmete açıldı.
Osmaniye haberleri

<p>Osmaniye’nin Merkeze bağlı Değirmenocağı köyünde, İl Özel İdaresi tarafından yaptırılan çok amaçlı salon hizmete açıldı.

Değirmenocağı Köyünde çok amaçlı olarak kullanılmak üzere Osmaniye İl Özel İdaresi tarafından yatırılan salon açılışı; Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Ali Gizlice, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mesut Ovalı, İl Genel Meclisi Üyeleri, siyasi parti temsilcileri, çevre köylerin muhtarları ve Değirmenocağı Köyü sakinlerinin katılımı ile gerçekleşti.

Köyde yaptırılan çok amaçlı salonun açılış programında konuşan Değirmenocağı Köyü Muhtarı İsmet Bedel, açılış törenine katılanlara hoş geldiniz derken teşekkürlerini bildirdi.



Ayrıca çok amaçlı salonun yapılmasında emeği geçenlere ayrıca teşekkür etti. Açılış töreninde konuşan Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, “Muhtarımıza böyle güzel bir ortamda bizleri bir araya getirdiği için teşekkür ediyorum.

Bugün Değirmenocağı Köyümüze hizmet edecek olan Çok Amaçlı Salonun açılışı için bir aradayız. Sayın Valimize, İl Özel İdaremize buraya sunmuş oldukları katkıdan dolayı teşekkür ediyorum. Bu güzel binanın köyümüze hayırlı olmasını diliyorum.”dedi.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz ise konuşmasında, “Bugün sizlerle bir arada olmaktan mutluyum. Muhtarımıza böyle bir organizasyonu yaptığı için çok teşekkür ediyorum.

Bu Salonun kazandırılmasında biz de kurum olarak elimizden gelen desteği verdik, ama köylülerimiz asıl buraya sahip çıktı, önemli olan da bu zaten.

Muhtarımız ve köylülerimizin destekleriyle bu Salon Köyümüze kazandırılmış oldu. Bu Çok amaçlı Salonun köyümüzün birçok ihtiyacının karşılanmasında önemli bir hizmet yeri olacağından hiç şüphem yok. Köyümüze hayırlı uğurlu olsun.”dedi.</p>
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
CHP’li Rıza Tekerek Cumhuriyet Meydanı’nda, Aday Adaylığını AçıkladıÖnceki Haber

CHP’li Rıza Tekerek Cumhuriyet Meydanı’n...

Atatürk’ün Osmaniye ziyaretinin 98. Yıldönümü coşkuyla kutlandıSonraki Haber

Atatürk’ün Osmaniye ziyaretinin 98. Yıld...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar