DOLAR32.5085
EURO34.8477
ALTIN2490.4
BIST9539.9
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Zümrüdü Anka derneği ilk genel kurulunu yaptı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Zümrüdü Anka derneği ilk genel kurulunu yaptı
Abone ol
Osmaniye’de çoğunluğunu kadınların oluşturduğu Zümrüdü Anka Yardımlaşma ve Yardımlaşma Derneği kuruluşunun ardından ilk genel kurul toplantısını yaptı.
Osmaniye haberleri

Osmaniye’de çoğunluğunu kadınların oluşturduğu Zümrüdü Anka Yardımlaşma ve Yardımlaşma Derneği kuruluşunun ardından ilk genel kurul toplantısını yaptı.

Dernek binasında yapılan birinci genel kurul toplantısı  21 üyeden 21 üyenin katılımı ile gerçekleşti.

Genel kurul toplantısında derneğin kuruluş amacı ve çalışma yöntemleri anlatıldı.

Dernek Başkanı Nuray Bebek genel kurulda yaptığı konuşmasında; Birlik ve beraberlik içerisinde derneğin kurulduğunu belirterek çalışmalarına başladıklarını vurguladı.

Bebek konuşmasının devamında; “Siz değerli üyelerimiz ve hayır sahiplerimiz sayesinde bu güne kadar kiminin bir lirası, kiminin evlere giderek kazandığı temizlik parası, kiminin de duaları ile bu günlere geldik. 17 su kuyusu ve bir çok yardım faaliyetlerine hep birlikte başarararak üstesinden gelebildik.  

Büyüğü ve küçüğü demeden gönlü kocaman insanlarla bu yolda ilerleyebildik ve bundan sonra da adımızı kurduğumuz Zümrüdü Anka Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneğimiz ile daha sağlam ve daha güzel yarınlara Umut olabilmek adına kurabildik.  

Neden Zümrüdü Anka? Rivayete göre yeniden doğuşu, varoluşu saflığı temizliği sembol eder. İşte biz bu yüzden, zümrü de Ankayız.  

Hüzünlü yüzlere tebessüm olabilmek ve onların hayatında dokunarak yeniden doğmalarına vesile olabilmek adına, yurt içinde yurt dışında; Su kuyuları, Kur'an'ı Kerim yardımları, Kurban bağışları, burslar, Ramazan kolileri,  Kırtasiye, Hastane ve ilaç masraflarına yardım erzak eşya ve kıyafet yardımları vs...

Rabbimin izniyle Zümrüdü Ankamız vesile olaraktan  iyilikte adım adım ilerleyeceğiz ve kanatları ile gölge olacağız inşallah. Ben bugüne kadar hiçbir zaman için ben olmayı sevmedim. Çünkü siz olmasanız ben başaramazdım.

İşte bu yüzden hep birlikte biz  olabildik, bir bütün olarak ta kalacağız İnşallah.  İşte bu yüzden Birlik beraberliğimiz birbirimize kenetlendik.”diye konuştu.

Yapılan seçimler sonunda yeni Yönetim kurulu da belirlenerek ilk görev dağılımını gerçekleştirdi.

Zümrüdü Anka Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığına Nuray Bebek seçilirken,  Başkan Yardımcısı Züleyha Çiçek, Muhasip Sultan Mete, Sekreter  Derya Şahin olarak görev aldı. Gülay Can, Hatice Çelik ve Nevin Bozkurt ise Yönetim kurulu üyesi olarak görev yapacaklar.

 Denetim Kurulu Asil üyeleri ise; Oğuz Kökenek, Fatma keskin ve Şükran Kızar isimlerinden oluştu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Osmaniye’de ulaşım hizmetleri yeniden belirlendiÖnceki Haber

Osmaniye’de ulaşım hizmetleri yeniden b...

OKÜ Rektörü, Sarı-Yeşilli ekibi ağırladıSonraki Haber

OKÜ Rektörü, Sarı-Yeşilli ekibi ağırladı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar