DOLAR32.2765
EURO34.8426
ALTIN2412.3
BIST10277.
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Yörükler Derneği iftar yemeğinde bir araya geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yörükler Derneği iftar yemeğinde bir araya geldi
Abone ol
Osmaniye Yörükleri Kültür, Tanıtma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen iftar yemeği programında yoğun katılım gösterildi.
Osmaniye haberleri

Osmaniye Yörükleri Kültür, Tanıtma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen iftar yemeği programında yoğun katılım gösterildi.

Osmaniye merkez Raufbey Mahallesi 9552. Sokak üzerinde, dayanışma, kaynaşma ve tanışma ismi düzenlenen iftar programına dernek üyeleri, aileleri ile birlikte çok sayıda STK yöneticisi de katılım gösterdi.

Osmaniye Yörükleri Kültür, Tanıtma ve Dayanışma iftar yemeğine; Toros Yörükleri Derneği Başkanı Yasin Didin, Çukurova Yörükleri Türkmen Federasyonu Başkanı Hakan Karataşlı, Emekli uzmanlar Derneği Genel başkanı Mehmet Atcı, Cansuyu Derneği başkanı Yasin Didin, TEMAD Osmaniye Şube Başkanı Şenel Yıldız, OŞYAD Başkanı Mustafa Bardak ile Osmaniye Alevi Kültür Derneği, ADD Osmaniye Şubesi yöneticileri de katılım gösterdi.

İftar programında, tüm davetlileri karşılayarak ilgilenen Yörükler derneği Başkanı Mahmut Demir, yemek öncesi yaptığı konuşmada; “Öncelikle davetimize gelen herkese teşekkür ediyorum. 6 Şubat’ta çok büyük bir deprem yaşadık, Osmaniye olarak bizlerde etkilendik.

Can kayıplarımız ve yaralananlarımız oldu. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar dileklerimle sözlerime başlamak isterim.Bir şeye şahit oldum.

Herkes var gücüyle yardım etti. Ben anladım ki sahipsiz değiliz, koskoca bir aile olduğumuzu bu katılımcıları  gördüğümüzde daha iyi anlayabiliyoruz.

Bir çok derneğin Başkanları şu anda aramızda, bizimle beraber olmalarından gurur duyduk, bu dernek Başkanlarımıza ayrıca teşekkür ediyoruz.

Herkesin sahiplendiği birlikteliği burada görmekteyiz, bununla da büyük gurur duymaktayız.  Allah herkesten razı olsun. Tekrar katılan, dualarımıza ortak olan herkese teşekkür ederim.”dedi.

Dernek Başkanı Mahmut Demir’in konuşmasının ardından, İmam-Hatip Hamza Demir’in Kur’an-ı Kerim okumasının ardından yapılan dua ile oruçlar açıldı.

Yörükler derneğinin iftar yemeği programı, yemek sonrasında yapılan dua ile sona erdi.  

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Gizlice; "Birlik Ve Beraberliğimizi En Güçlü Şekilde GöstermeliyizÖnceki Haber

Başkan Gizlice; "Birlik Ve Beraberliğimi...

Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu “Kadir Gecesi”ni kutladıSonraki Haber

Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar