DOLAR32.4695
EURO34.804
ALTIN2427.7
BIST10082.
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Yörük Türkmen Derneği’nde görev değişimi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yörük Türkmen Derneği’nde görev değişimi
Abone ol
Osmaniye Yörük Türkmen Derneği olağanüstü genel kurulu sonunda, Yönetim Kurulu Başkanlığına Mahmut Demir seçildi.
Osmaniye haberleri

Osmaniye Yörük Türkmen Derneği olağanüstü genel kurulu sonunda, Yönetim Kurulu Başkanlığına Mahmut Demir seçildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan olağanüstü genel kurul toplantısının Divan Başkanlığını Necdet Bozdağ yürüttü.

Çalışma ve hesap raporlarının okunup oylanmasının ardından, toplam 71 üyesi bulunan  Osmaniye Yörük Türkmen Derneği’nin mevcut Başkanı Bestami Erdem yeniden aday olmadı.

Tek liste ile girilen seçimler sonunda Mahmut Demir derneğin yeni Yönetim kurulu başkanlığına seçilirken, yönetim kurulu sayısı da 5’ten 7’ye yükseltildi.

Osmaniye Yörük Türkmen Derneği Yönetim Kurulu Mahmut Demir Başkanlığında; Bestami Erdem, Kemal Karalar, Ender Daşgın, Musa Şahin, Fuat Arıkan ve Mehmet Atçı isimlerinden oluştu.

Genel kurul sonunda  yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Mahmut Demir yaptığı teşekkür konuşmasında; “Bugün yapılan Osmaniye Yörük Türkmen Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığını devralmış bulunuyorum. Öncelikle derneğimizin kuruluşundan itibaren görev almış Başkan ve Yönetim kurulu üyelerimize, ayrıca bayrağı bize devreden büyüğüm Bestami Erdem başkanıma teşekkür ediyorum. Ahirete intikal etmiş olanlara rahmet, hayatta olanlara saygılarımı sunuyorum.

Bu görevi bize layık gören Osmaniye’mizde yaşamakta olan Yörük Türkmenlere teşekkür ediyorum. Bu can bu bedende olduğu müddetçe almış olduğum sorumluluk bilinciyle en iyi şekilde temsil edileceğimin bilinmesini istiyorum.

Kıymetli Osmaniyeli hemşerilerimiz;

Kapımızın ve gönlümüzün herkese açık olduğunu, bize güç vereceğinizi ifade etmek isterim. Bizlerin amacı ve gayesi kültürümüzü yaşamak ve yaşatmak, dayanışmamanızı sağlamaktır.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘’ Yörüklerden sanatçı çıkar, sporcu çıkar, edebiyatçı çıkar, müzisyen çıkar da bir tek vatan haini çıkmaz.’’ sözleri ile bitirmek istiyorum. Otağımız şen, birliğimiz daim olsun…”diye konuştu.

Derneği yeni Yönetim Kurulu önümüzdeki günlerde yapacağı toplantı ile organlar arası görev dağılımını gerçekleştirecek.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Marketlerde KDV indirimi denetimi yapıldıÖnceki Haber

Marketlerde KDV indirimi denetimi yapıld...

Kaymakam İlhan, taksicilerle buluştuSonraki Haber

Kaymakam İlhan, taksicilerle buluştu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar