DOLAR32.5852
EURO35.053
ALTIN2458.6
BIST9800.1
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Yetim çocuklar programında eğlendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yetim çocuklar programında eğlendi
Abone ol
Osmaniye’de yetim ve öksüz çocuklar ve aileleri için iftar programı düzenlendi.
Osmaniye haberleri

Osmaniye’de yetim ve öksüz çocuklar ve aileleri için iftar programı düzenlendi.

Osmaniye Merkez Adnan Menderes Mahallesi Cumartesi semt Pazar alanında düzenlenen iftar programı Kuran-ı Kerim tilaveti ile  başladı.

Program kapsamında çocuklar, İyilik Derneği, İlim Sanat ve Kültür Derneği ve  Şefkat Derneği üyeleri ile birlikte çeşitli oyunlar oynayarak eğlendiler.

Yetim ve öksüz çocuklar ile ailelerinin yeraldığı iftar programına katılan Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara yaptığı konuşmada; “Bizimle bu iftar sofrasını ve bir lokma ekmeği paylaşmanız bizim için çok büyük bir anlam ifade ediyor.



Yaşadığımız asrın felaketinin üzerinden geçen günlerde bir an önce toparlanmaya, dayanışma içerisinde hep beraber kol kola bu büyük afetten kurtulmaya çalışıyoruz.

En büyük gücümüz Yaradan’a sığınmak ve birbirimize sarılarak inşallah bu afeti de atlatacağız. Bunu atlatacak güce sahip bir devletimiz var. Bunu unutmayın. Bu devlet güçlüdür.

Her zaman için kötülüklerden ve meydana gelen hadiselerden kendini kurtarabilecek güce sahiptir. Devletinize güvenin ve sahip çıkın.”dedi.

İftar programında konuşan, İyilik Derneği Osmaniye Şube Başkanı Ramazan Şahin; “Değerli misafirlerimiz burada bulunmanızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Cenab-ı Allah bu birliğimizi daim etsin. Rabbim oruçlarımızı kabul etsin.”diye konuştu.

Osmaniye İlim Sanat Ve Kültür Derneği Başkanı Cevat Bal ise; “Kıymetli başkanım değerli misafirler hepiniz hoş geldiniz.

Başkanımız Kadir Kara beyefendinin şahsında Osmaniye Belediyemize çok teşekkür ediyorum. Allah tuttuğumuz oruçlarımızı ve dualarımızı kabul eylesin.”dedi.

İftar programının ardından ise çocuklar ve aileleri, Sinema Tır’ındaki dev ekrandan çizgi sinema filmi izlemenin keyfini yaşadılar. (Haber: Nuran Büyükbörklü)

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Osmaniye'de Mısır üreticileri, zararlılara karşı uyarıldıÖnceki Haber

Osmaniye'de Mısır üreticileri, zararlıla...

Orman İşletmesi’nden Çadır kent sakinlerine yardımSonraki Haber

Orman İşletmesi’nden Çadır kent sakinler...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar