DOLAR32.261
EURO34.7867
ALTIN2401.9
BIST10190.
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Yarpuz köyünde yanan ilkokulun yerine yenisi yapılacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yarpuz köyünde yanan ilkokulun yerine yenisi yapılacak
Abone ol
Osmaniye Merkeze bağlı Yarpuz Köyünde, yangından etkilenen Yarpuz İlkokulunda eğitim öğretimin kesintisiz devam etmesi için gerekli önlemler alındı.
Osmaniye haberleri

Osmaniye Merkeze bağlı Yarpuz Köyünde, yangından etkilenen Yarpuz İlkokulunda eğitim öğretimin kesintisiz devam etmesi için gerekli önlemler alındı.

İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, yanan okulda incelemelerde bulunarak, en kısa sürede yerine yenisinin yapılacağını söyledi.



İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, 8 Şubat günü, gece saatlerde meydana gelen yangından etkilenen Yarpuz İlkokulunda inceleme ve denetlemelerde bulundu.

Denetleme akabinde, okulda yeniden derslikler faaliyete geçirilerek, okulun donanım ve altyapı sorunları çözüldü.



Müdür Albak, 2 derslikli 34 öğrencisi bulunan Yarpuz İlkokulunda bilinmeyen nedenle yangın meydana geldiğini belirterek, “Yangın ihbarıyla birlikte Osmaniye Belediyesi İtfaiye ve jandarma ekipleri yangın yerine intikal ederek, yangın kısa sürede söndürüldü.

Öğrencilerimizin eğitim öğretim süreci aksamaması için, gerekli her türlü tedbir alınmıştır. Kullanılmayan lojman binasının donatımı yapılarak dersliğe dönüştürülmüştür.



Ayrıca okul öncesi öğrencilerimiz ise Köy Muhtarlığı Binasında tahsis edilen bölümde eğitim öğretimlerine devam etmesi için gerekli düzenlemeler yapılmıştır.

Müdürlüğümüzce eğitim öğretimin kesintisiz olarak devam etmesi sağlanan Yarpuz İlkokulunda, olayla ilgili hukuki ve idari işlemler başlatılmıştır.” Dedi.



Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, yangından etkilenen okulun yerine daha modern ve işlevsel okul binası yapılmasıyla ilgili çalışmaların ivedilikle başlatıldığını, en kısa sürede okulun yeni binasına kavuşacağını sözlerine ekledi.

​​​​​​​


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Vali Erdinç Yılmaz, vatandaşın evine misafir olduÖnceki Haber

Vali Erdinç Yılmaz, vatandaşın evine mis...

Muhtarlardan Kaymakam İlhan’a ziyaretSonraki Haber

Muhtarlardan Kaymakam İlhan’a ziyaret

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar