DOLAR32.3804
EURO35.0318
ALTIN2325.8
BIST9090.4
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Yarbaşı Belediyesi’nin çehresi değişecek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yarbaşı Belediyesi’nin çehresi değişecek
Abone ol
Osmaniye’nin Düziçi ilçesi, Yarbaşı Belediyesi’nde yapılacak olan çevre düzenlemesi ile yeni sosyal alanlar kazandırılacak.
Osmaniye haberleri

Osmaniye’nin Düziçi ilçesi, Yarbaşı Belediyesi’nde yapılacak olan çevre düzenlemesi ile yeni sosyal alanlar kazandırılacak.

Yarbaşı Belediye Başkanı Mustafa Kaynar, görevi devraldıkları günden bu yana beldeye hizmet edebilme adına aralıksız olarak çalıştıklarını belirterek, projelerinde söz verdiklerini de birer birer yerine getirdiklerini söyledi.

Belediye hizmet binası önünde çevre düzenleme çalışmalarına başladıklarını vurgulayan Başkan Kaynar yeni sosyal alan oluşturulmasını amaçlayan projelerini de kısa sürede hayata geçireceklerini söyledi.

Belediye binası yanında yapılacak olan çevre düzenlemesi ile dinlenme tesisi ile birlikte işyerleri ve restaurant gibi sosyal alanlar yapılarak şehirler arası otobüs garajında bekleyen vatandaşların da ihtiyaçlarına hizmet verilmesinin sağlanacağı belirtildi.

Çevre düzenlemesi kapsamında Belediye hizmet binası önüne Türk bayrağı ile birlikte Atatürk anıtı yaptırılarak, Mustafa Kemal Atatürk’ün “Ordular ilk hedefinin Akdenizdir” sözünü anımsatan parmak işaretiyle gösterdiği anıt yapılacak.

YAŞAR KEMAL KÜLTÜR MERKEZİ

Yarbaşı Belediye Başkanı Mustafa Kaynar,  Osmaniyeli edebiyatçı Yaşar Kemal’in isminin yaşatılması amacı ile Belediye hizmet binası karşısında bulunan, Otoban yolu ile Düziçi ilçe karayolunun kavşak noktasındaki arsa üzerine “Yaşar Kemal Merkezi” yaptırılacağını söyledi.

Yaşar Kemal kültür Merkezi yapımı için bina proje çalışmalarının sürdüğünü belirten Başkan Kaynar, kararın Belediye Meclisi’nden çıktığını sözlerine ekledi.

TAZİYE EVİ VE CAMİ İNŞAATI

Yarbaşı Beldesinde yapımına başlanılan Taziye evini’nin toprak zemin inşaatının tamamlandığını belirten Başkan Kaynar, aynı zamanda cami inşaatının da bitirilmesi için çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Sosyal Belediyecilik anlayışı ile çalışmalarına devam ettiğini vurgulayan Belediye Başkanı Mustafa Kaynar, “Beldemizde yaşayan vatandaşların mutluluğu bizim de mutluluğumuzdur.

Biz hizmet için bu göreve talip olduk, vatandaşlar arasında ayrım yapmadan hizmeti ayaklarına götürmek ve huzur ve güven içerisinde yaşamalarını ilke kabul ettik, görevimizin sonuna kadar da ilkelerimizden ödün vermeden aynı kararlığımız sürdüreceğiz”dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Asayiş uygulamalarında 174 şüpheli gözaltına alındıÖnceki Haber

Asayiş uygulamalarında 174 şüpheli gözal...

Sumbas’da kenevir bitkisi ele geçirildiSonraki Haber

Sumbas’da kenevir bitkisi ele geçirildi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar