DOLAR32.5776
EURO34.8691
ALTIN2492.0
BIST9524.5
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Vali Yılmaz ve eşi öğrencilerin davetini kırmadı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Yılmaz ve eşi öğrencilerin davetini kırmadı
Abone ol
Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz ve Eşi Dr. Öğretim Üyesi Şenay Yılmaz, TOBB Osmaniye Fen Lisesi öğrencilerinin daveti üzerine, öğrencilerle yemekte bir araya geldi.
Osmaniye haberleri

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz ve Eşi Dr. Öğretim Üyesi Şenay Yılmaz, TOBB Osmaniye Fen Lisesi öğrencilerinin daveti üzerine, öğrencilerle yemekte bir araya geldi.

İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak'ın da yer aldığı ziyarette Vali Yılmaz ve eşi öğrencilerle yemek boyunca sohbet ettiler.



Öğrencilerle eğitimleri, dersleri ve gelecek hayalleri hakkında sohbet eden Vali Yılmaz, öğrencilere başarılı ve mutlu bir gelecek temenni etti.

Davetlerini geri çevirmeyerek kendilerini ziyaret eden Vali Erdinç Yılmaz ve Eşi Dr. Öğretim Üyesi Şenay Yılmaz Hanımefendi'ye teşekkür eden öğrenciler, ziyaret sırasında müzik dinletisi sundular.

Öğrencilerle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Vali Yılmaz, "Bugün TOBB Osmaniye Fen Lisesi öğrencilerimizle beraberiz.

Öğrencilerimiz, eşimle birlikte beni davet ettiler, birlikte yemek yedik.Bize çok güzel sürprizler hazırlamışlar.



Hepsi çok çalışkan, çok zeki öğrenciler. Gerçekten bu öğrencilerimizle gurur duyuyoruz, böyle öğrencilerimiz olduğu için geleceğimize de güvenle bakıyoruz.

İyi ki varlar, hepsine gönülden başarılar diliyorum. Şuna yürekten inanıyorum ki gelecekte bu öğrencilerimiz büyük başarılara imza atacak, belki de tarih yazacak öğrenciler çıkacak.

Çünkü biz buradan Türkiye birincileri çıkardık, inşallah birinciler çıkmaya devam edecek.

Başta İl Milli Eğitim Müdürümüz olmak üzere Okul Müdürümüzü, yöneticilerimizi, öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi ve ailelerini kutluyorum.

Çocuklarımızdan çok güzel başarılar bekliyoruz. Her zaman öğrencilerimizle beraberiz, birlikte olacağız. Onların başarılar ile her daim gururlanacağız."dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Heyelan, içme suyu hattına zarar verdiÖnceki Haber

Heyelan, içme suyu hattına zarar verdi

Evimin Sultanları Voleybol turnuvası sona erdiSonraki Haber

Evimin Sultanları Voleybol turnuvası son...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar