DOLAR32.5324
EURO34.9561
ALTIN2439.6
BIST9716.9
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Vali Yılmaz: "Vaka sayılarını düşürmenin yolu, tedbirlere uymak"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Yılmaz: "Vaka sayılarını düşürmenin yolu, tedbirlere uymak"
Abone ol
Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, korona virüs vaka oranlarının yüksek seyretmesinin herkesi üzdüğünü belirterek, “. İnşallah önümüzdeki günlerde hep birlikte vaka sayısını düşüreceğiz.
Osmaniye haberleri

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, korona virüs vaka oranlarının yüksek seyretmesinin herkesi üzdüğünü belirterek, “. İnşallah önümüzdeki günlerde hep birlikte vaka sayısını düşüreceğiz.

Eğer hep birlikte mücadele etmezsek, tedbirlere uymazsak biliyoruz ki düşüremeyiz. Bunun yolu hep birlikte tedbirlere uymaktan geçiyor.” Dedi.

Toprakkale Caddesi boyunca gerçekleştirilen denetimlere; Vali Erdinç Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hulusi Akkuş, İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdür Guddusi Arık katıldı. Kamu kuruluşları il müdürlerinin yer aldığı gruplar halinde yapılan denetimler ilin diğer yaşam alanlarında da gerçekleştirildi. 



‘DAHA ÖNCE BAŞARDIK, YİNE BAŞARACAĞIZ’

Denetimleri sırasında esnaf ve vatandaşlarla bir süre sohbet eden Vali Yılmaz, ilde vaka sayısında artış olduğunu belirterek, korona virüsle hep birlikte mücadele etmenin gerektiğini, bu mücadelede tedbirlere hassasiyetle uyulmasının, aşı olmanın çok önemli olduğunu bir kez daha hatırlattı.

Vali Erdinç Yılmaz denetimlerin aralıksız devam ettiğini ifade ederek, “Vatandaşlarımızla, tedbirlere hassasiyetle uyulmasının önemi konusunda görüşüyoruz. Osmaniye’mizde korona virüs vaka oranlarının yüksek seyretmesi hepimizi üzüyor. İnşallah önümüzdeki günlerde hep birlikte vaka sayısını düşüreceğiz.



Eğer hep birlikte mücadele etmezsek, tedbirlere uymazsak biliyoruz ki düşüremeyiz. Bunun yolu hep birlikte tedbirlere uymaktan geçiyor. Daha önce başardık, yine başaracağız. İnşallah bundan sonra çok daha iyi sonuçlar alacağımız günlere doğru gitmeyi temenni ediyorum. Tedbirlere asla gevşetmeden uymalıyız ve bunu sonuna kadar kararlı bir şekilde sürdürmeliyiz.” Dedi.

HEDEF, YÜKSEK VAKA ORANINDAN BİRAN ÖNCE KURTULMAK

Ayrıca aşıların biran olunmasını isteyen Vali Yılmaz, “Aşılama sürecini tamamlamamış olan vatandaşlarımızın bu süreci tamamlamaları da çok önemli. Eğitim öğretimin devamı açısından 12 yaş ve üzerindeki çocuklarımızın aşı olmaları da bu mücadelede önem arz ediyor.  



Bu hususta öğrenci velilerimizin, okul müdürlerimizin ve öğretmenlerimizin gerekli hassasiyeti göstermeleri gerekiyor. Bu mücadeleyi hep birlikte sonuna kadar sürdürmeye kararlıyız. İnşallah bu yüksek vaka oranından bir an önce kurtulmayı hedefliyoruz.”dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Milletvekili Kaya, İnsan Hakları Günü’nü kutladıÖnceki Haber

Milletvekili Kaya, İnsan Hakları Günü’nü...

Özden Huzurevi Bocce şampiyonları, Vali Yılmaz’ı ziyaret ettiSonraki Haber

Özden Huzurevi Bocce şampiyonları, Vali...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar