
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Gaziantep'te şehit düşen polis memuru Hüseyin Cengiz’in hasta annesi Necmiye Cengiz’i ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu ve Anneler Günü’nü kutladı.
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, şehit polis Hüseyin Cengiz’in hasta annesi Necmiye Cengiz’e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, 2016 yılında Gaziantep’te terör örgütü DAEŞ’e yönelik operasyonda şehit olan Polis Memuru Hüseyin Cengiz’in annesi Necmiye Cengiz’i, Toprakkale ilçesindeki evinde ziyaret etti. Vali Yılmaz'a ziyaretinde Toprakkale Kaymakamı Volkan Özer'de eşlik etti.
Validen Geçmiş Olsun ve Anneler Günü Mesajı
Ziyaret sırasında Necmiye Cengiz’e acil şifalar dileyen Vali Yılmaz, “Şehidimizin fedakârlığını ve geride bıraktığı emanetlerini unutmamız mümkün değil” ifadelerini kullandı.
Vali Yılmaz, ayrıca yaklaşan Anneler Günü münasebetiyle Cengiz’in annesinin anneler gününü kutlayarak anlamlı bir jestte bulundu.
“Şehit Aileleri Bizim Emanetimiz”
Vali Yılmaz, “Devlet olarak her zaman şehitlerimizin ailelerinin yanındayız. Onların bizlere emaneti olan ailelerine sahip çıkmak en temel görevimizdir” dedi.
Ziyaret, duygusal anlara sahne olurken, Necmiye Cengiz de Vali Yılmaz’ın ilgisinden dolayı memnuniyetini dile getirdi.
Yorum Yazın