DOLAR32.2772
EURO34.9933
ALTIN2447.8
BIST10173.
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Vali Yılmaz, Osmaniye'nin il oluşunun 26. Yılını Kutladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Yılmaz, Osmaniye'nin il oluşunun 26. Yılını Kutladı
Abone ol
Vali Erdinç Yılmaz, Osmaniye’nin il oluşunun 26’ncı yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Osmaniye haberleri

Vali Erdinç Yılmaz, Osmaniye’nin il oluşunun 26’ncı yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Yılmaz mesajında, “Köklü ve zengin tarihi yapısıyla, geçmişin tüm izlerini taşıyan, birçok medeniyete ev sahipliği yapan, doğa güzellikleri ve bereketli topraklarıyla adından söz ettiren, Şehitler Diyarı, Fıstığın Başkenti, Kaleler Şehri, Turpun Anavatanı ve Ozanlar Şehri Osmaniye’mizin il oluşunun 26’ncı yılını tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.” Dedi.

Vali Yılmaz şunları kaydetti: “Türkiye Cumhuriyeti’nin 80. İli olan Osmaniye’miz, çeyrek asırlık süreçte üniversitesindeki dinamik ve donanımlı kadrosuyla, organize sanayi bölgesindeki üretken ve girişken sanayi hizmetleriyle, en ücra köşelerde dahi hizmet sunan sağlık kuruluşlarıyla, kamu hizmetlerindeki erişim olanakları ve eğitim alanında gösterdiği başarısıyla bugüne kadar önemli mesafeler kat etmiştir.

Çünkü Osmaniyeli hemşehrilerim her şeyin en iyisini ve en güzelini hak etmektedir. Valilik yapmaktan onur duyduğum bu kadim şehre, Cebeli Bereket’e hizmet etmeye, vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu her an ve koşulda yanlarında olmaya ve refah seviyelerini yükseltmeye mesleğime başladığım ilk günkü heves ve azimle çalıştığımı ifade etmek istiyor, tüm hemşehrilerimi en kalbi duygularımla saygı ve sevgilerimle selamlıyorum.”

Osmaniye, 3 Kasım 1996 tarihinde yapılan mahalli idareler ara seçimleri öncesinde, il olması gündeme gelmiş, TBMM' de 23 Ekim 1996 tarihinde yapılan oylamada il olması karara bağlanmış, 28.10.1996 gün ve 22801 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan 24.10.1996 gün ve 4200 sayılı kanun ile yeniden il olmuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bilal Erdoğan: "Kimse Kimsenin Çocuğuna Bulaşmak İstemiyor"Önceki Haber

Bilal Erdoğan: "Kimse Kimsenin Çocuğuna...

Kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan 2 kişi yakalandıSonraki Haber

Kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan 2 kiş...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar