DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5
BIST9693.4
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Vali Yılmaz, okuluna davet eden öğrencileri ziyaret etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Yılmaz, okuluna davet eden öğrencileri ziyaret etti
Abone ol
Vali Yılmaz, mektup yazarak okullarına davet eden öğrencilerin isteklerini yerine getirmek üzere ziyarette bulundu.
Osmaniye haberleri

Vali Yılmaz, mektup yazarak okullarına davet eden öğrencilerin isteklerini yerine getirmek üzere ziyarette bulundu.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, kendisine mektup yazarak okullarına davet eden ilkokul birinci sınıf öğrencisi Hacer Sare Karaçam ve ikinci sınıf öğrencisi Ahmet Sinan Genç'in ricasını kırmayarak Yedi Ocak İlkokulu’nu ziyaret etti.

Vali Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mulla Katık, Okul Müdürü Hasan Aktaş, öğretmenler ve kendisine mektup yazan öğrenciler tarafından karşılandı. Vali Yılmaz’a ziyareti için teşekkür eden öğrenciler, karşılama sırasında şiir okudular.

Karşılamanın ardından kendisine mektup yazan ikinci sınıf öğrencisi Ahmet Sinan Genç'in sınıfını ziyaret eden Vali Yılmaz, öğrencilerle sohbet etti.

Ziyaret sırasında ikinci sınıf öğrencisi Ahmet Sinan Genç, “Sayın Valim, hoş geldiniz. Ziyaretinizden gurur duyduk, onurlandık, gönülden teşekkür ediyorum.

Bugünün küçükleri olan bizler, yarının sahipleriyiz. İlimle, fenle Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı yolda erdemle, irfanla yürüyerek memleketimizi yüksek medeniyetler seviyesine ulaştırmak bizim görevimiz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurtuluş mücadelesinin ruhuyla bize bu cennet vatanı bırakan şühedamıza, güzel ülkemin güzel insanlarına hizmet etmek tek hayalim.

Bu amaçla çok çalışarak ben de Vali olmak istiyorum. Bana bu fırsatı verdiğiniz için Sayın Valim Erdinç Yılmaz Bey, teşekkür ediyorum.”dedi.

Vali Yılmaz, ziyaretinin devamında öğrencilerin sorularını cevapladı. Öğrencilerin “Osmaniye’de görev yaparken sizi en çok etkileyen olay nedir?” sorusunu cevaplayan Vali Yılmaz, “Osmaniye’de çalışmaktan çok mutluyum.

Sizin bu davranışın beni çok etkiledi, en çok etkilendiğim bu güzel davranışlarınız.”dedi. Öğrencilerin sorduğu tüm soruları cevaplayan Vali Yılmaz, öğrencilerle bir arada olmaktan çok mutlu olduğunu ifade ederek, “Sizlerle tanışmaktan çok mutlu oldum. Hepinize başarılar diliyorum. Sizlerle gurur duyuyorum.”dedi.

 Vali Dr. Erdinç Yılmaz, kendisine mektup yazan ilkokul birinci sınıf öğrencisi Hacer Sare Karaçam’ın sınıfını da ziyaret etti. Öğrencilerle sohbet eden Vali Yılmaz, kendisine yöneltilen soruları da cevapladı. 

Vali Dr. Erdinç Yılmaz’a ziyaretinin sonunda üzerinde öğrencilerin toplu fotoğrafının yer aldığı plaket takdim edildi. Öğrenciler yaptıkları resimleri Vali Yılmaz’a hediye ederek, ziyareti için teşekkür ettiler.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aracında uyuşturucu bulunan sürücü tutuklandıÖnceki Haber

Aracında uyuşturucu bulunan sürücü tutuk...

Medya Gazete Haber Sitesi Yerel Haberler ile Okuyucu Kitlesini GenişletiyorSonraki Haber

Medya Gazete Haber Sitesi Yerel Haberler...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar