DOLAR42.2631
EURO49.0719
ALTIN5726.6
BIST10.641
Yusuf Cinkara Otomotiv

Vali Serdengeçti Polisleri Makamında Ağırladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Serdengeçti Polisleri Makamında Ağırladı
Abone ol
Türk Polis Teşkilatı’nın 181. yıl dönümünde Osmaniye Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti’ye anlamlı ziyaret.

Osmaniye’de, Türk Polis Teşkilatı’nın 181. kuruluş yıl dönümü kapsamında anlamlı bir ziyaret gerçekleştirildi.

İl Emniyet Müdürü Mehmet Sarıbuva ve beraberindeki polis heyeti, Osmaniye ValisiMehmet Fatih Serdengeçti’yi makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette, Türk Polis Teşkilatı’nın köklü geçmişi ve toplum güvenliğindeki kritik rolü öne çıkarıldı.

Vali Serdengeçti, emniyet mensuplarının fedakârlıkla yürüttüğü görevlerin önemine dikkat çekerek, teşkilatın 181 yıllık tecrübesinden aldığı güçle geleceğe emin adımlarla ilerlediğini belirtti.

Vali Serdengeçti, polislerin toplum içindeki sorumluluklarını şu sözlerle ifade etti:

“Milletimizin huzurunu, emniyetini ve kamu nizamını temin uğrunda gece gündüz demeden vazife ifa eden kahraman polislerimizin her biri; cesaretin, ferasetin ve mesuliyet şuurunun müşahhas temsilcisidir.”

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Vali Yılmaz’dan Eski Görev Yerine Geçmiş Olsun MesajıÖnceki Haber

Vali Yılmaz’dan Eski Görev Yerine Geçmiş...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar