DOLAR32.34
EURO34.879
ALTIN2393.5
BIST10276.
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

TRSM Danışanlarının eserleri Hastane’de sergilendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TRSM Danışanlarının eserleri Hastane’de sergilendi
Abone ol
Osmaniye Devlet Hastanesi’nde Toplum Ruh Sağlığı Merkezi çalışanlarının yapmış olduğu ürünlerin sergisi beğeniye sunuldu.
Osmaniye haberleri

Osmaniye Devlet Hastanesi’nde Toplum Ruh Sağlığı Merkezi çalışanlarının yapmış olduğu ürünlerin sergisi beğeniye sunuldu.

Osmaniye Devlet Hastanesi’nde 2011 yılında uygulanmaya başlatılan Toplum Ruh Sağlığı Modeli kapsamında, Toplum Ruh Sağlığı Merkezi (TRSM), tedavi ve takiplerinde zorluk yaşanılan ruhsal hastalıkların neden olduğu, yeti yitimi ile toplumdan kopan hastaların yeniden topluma kazandırılması ve hastalığın hem kişiye hem de sosyal çevresine getirdiği madde ve manevi yıkımın önüne geçilmesi  amaçlanıyor.

Osmaniye Devlet Hastanesi’nde düzenlenen TRSM Danışanlarının yapmış olduğu el sanatları ürünleri ile tablolar vatandaşların beğenilerine sunuldu.

Açılan sergi vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görürken, sergideki ürünlerin tanıtılması sırasında vatandaşlara ve protokol üyelerine TRSM’nin tanıtımı ve işleyişi hakkında bilgilendirmeler de yapıldı.

Açılışı yapılan sergiyi Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Tamer Gülsur, Osmaniye Devlet Hastanesi Başhekim vekili Dr. Bilgin Akoğul ve Hastane yöneticileri ziyaret ederek, Danışmanlardan sergi ile ilgili bilgi aldı.

Osmaniye Devlet Hastanesi’ndeki sergisinin açılmasında TRSM çalışanlarından Psikiyatris Emre Yılmaz, Hemşire Selma Curut, Hemşire Pelin Yaltır, Psikolog Beyazit Erol,  Sosyal Hizmet Uzmanı Mustafa Elbeyli, Ergoterapist Muhammed İkbal Gülat, Halk Eğitim merkezi Müdürlüğüne bağlı Resim Öğretmeni Rabia Yılmaz, El Sanatları Öğretmeni Oya Turunç’un emek ve katkılarının olduğu kaydedildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
95 Kişilik Temizlik Görevlisi Kadrosuna 19 Yüksek Lisans Birde Doktora Mazunu BaşvurduÖnceki Haber

95 Kişilik Temizlik Görevlisi Kadrosuna...

Öğrenciler “Yerli Malı Haftası” etkinlikleri düzenlendiSonraki Haber

Öğrenciler “Yerli Malı Haftası” etkinlik...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar