DOLAR32.3804
EURO35.0318
ALTIN2325.8
BIST9090.4
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Toprakkaleli öğrenci birincilik ödülünü aldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Toprakkaleli öğrenci birincilik ödülünü aldı
Abone ol
Osmaniye’de, 24 Kasım öğretmenler günü dolayısıyla yapılan resim yarışmasında birinci olan Toprakkaleli 4. Sınıf öğrencisi ödülünü Vali Erdinç Yılmaz’ın elinden aldı.
Osmaniye haberleri

Osmaniye’de, 24 Kasım öğretmenler günü dolayısıyla yapılan resim yarışmasında birinci olan Toprakkaleli 4. Sınıf öğrencisi ödülünü Vali Erdinç Yılmaz’ın elinden aldı.

Öğretmenler günü dolayısıyla Osmaniye’de tören düzenlendi.

Törende “Bir Kandildir Öğretmenim” konulu Resim yarışmasında dereceye giren Bilim Sanat Merkezi resim bölümü öğrencisi ayrıca Toprakkale Şehit Sedat Yıldız İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Yavuz Selim Talan resim yarışmasında birinci oldu.



Başarılı öğrenci ödülünü Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz’ın elinden aldı. Kültür Sanat ve Kongre Merkezinde düzenlenen törende açılış konuşmasını Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak yaptı.

Daha sonra törende konulan Vali Erdinç Yılmaz her daim öğretmenlerin yanında olduklarını belirterek “ Bir öğretmenim bir sıkıntısı olup çözemezse bana uğrasın onun problemini çözmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” ifadelerini kullandı.

Programda mesleğe yeni başlayan öğretmenler yemin ederken Fen Lisesi öğrencileri tarafından “öğretmen” konulu şiir dinletisi sahnelendi.

Ödül ve başarılı öğretmenlere plaket verilmesi sonrası öğretmen korosu tarafından konser verildi.

Programa Garnizon Komutanı Topçu Albay Gürsel Kanca, Belediye Başkan Vekili Mehmet Hulusi Akkuş, Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Murat Karabulut, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, Vali Yardımcısı Adem Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Zafer Tombul, İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Vali Yılmaz ve protokol mensupları tören öncesinde öğretmenler günü dolayısıyla hazırlanan resimlerden oluşan sergiyi gezdiler.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Av. Kolak: Kadına yönelik şiddete karşı mücadelemizi sürdüreceğizÖnceki Haber

Av. Kolak: Kadına yönelik şiddete karşı...

Vali Yılmaz: Kadına yönelik şiddete hep birlikte dur diyelim!Sonraki Haber

Vali Yılmaz: Kadına yönelik şiddete hep...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar