
Toprakkale’de hızlı tren çalışmaları sırasında oluşan arıza nedeniyle üç mahallede planlı su kesintisi uygulanacak. Belediye, arızanın hızla giderileceğini duyurdu.
Toprakkale Belediyesi, hızlı tren projesi kapsamında yapılan çalışmalar sırasında oluşan arıza nedeniyle bazı mahallelerde planlı su kesintisi yaşanacağını duyurdu.
Belediyeden yapılan açıklamada, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi, Karataş Mahallesi ve Göçmenler Mahallesi'nde su kesintisinin geçici olacağı belirtildi.
Su kesintisi arızadan kaynaklandı
Belediye açıklamasında, kesintinin nedeninin hızlı tren çalışmalarından kaynaklanan altyapı arızası olduğu belirtilerek, "Siz kıymetli hemşehrilerime en kısa sürede yeniden su sağlamak için ekiplerimiz yoğun şekilde çalışmaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz" denildi.
Ekipler sorunu çözmek için çalışıyor
Toprakkale Belediyesi, kesintinin en kısa sürede giderilmesi için teknik ekiplerin sahada yoğun mesai harcadığını vurguladı.
Vatandaşların mağduriyet yaşamamaları adına çalışmaların aralıksız sürdüğü bildirildi.
Yorum Yazın