DOLAR32.561
EURO35.0233
ALTIN2434.0
BIST9776.7
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Toprakkale’de Covid-19 denetimleri yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Toprakkale’de Covid-19 denetimleri yapıldı
Abone ol
Osmaniye’nin Toprakkale ilçesinde Vali Dr. Erdinç Yılmaz’ın da katılımı ile covid-19 tedbirlerine yönelik denetimler yapıldı.
Osmaniye haberleri

Osmaniye’nin Toprakkale ilçesinde Vali Dr. Erdinç Yılmaz’ın da katılımı ile covid-19 tedbirlerine yönelik denetimler yapıldı.

Vali Yılmaz’ın denetimlerinde; Toprakkale Kaymakamı Ali İhsan Selimoğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mesut Ovalı, İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz ve Toprakkale Belediye Başkanı Mehmet Daşöz de yer aldı.

Toprakkale Çarşı merkezinde yer alan çeşitli yaşam alanlarında denetim yapan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, esnaf ve vatandaşlarımızla bir süre sohbet ederek, tedbirlerin gevşetilmemesini ve kurallara hassasiyetle uyulmaya devam edilmesini istedi. Vali Yılmaz, vatandaşlarımıza korona virüsle mücadelede aşı olmanın önemini bir kez daha hatırlattı.

 Vali Dr. Erdinç Yılmaz, denetimlerinin ardından yaptığı açıklamada, “Korona virüs tedbirlerine yönelik denetimlerimizi bugün Toprakkale ilçemizde sürdürüyoruz. Maalesef son günlerde Osmaniye’mizin genelinde korona virüs vakalarında artış var.

Bu artışı inşallah hep birlikte mücadele ederek durduracağız. Bu mücadelede başarılı olabilmek için, tekrar eski günlere dönmemek ve tekrar kapanmamak için mutlaka tedbirlere hassasiyetle uymaya devam etmeliyiz ve mutlaka aşımızı olmalıyız.

Aşı olmamış vatandaşlarımızın bir an evvel aşılarını olmaları, aşı sürecini tamamlamamış vatandaşlarımızın bir an önce bu süreci tamamlamaları bu mücadele çok etkili olacaktır.

Daha öncede vakaların arttığı bir dönem yaşadık, ama hep birlikte mücadele ederek vaka sayısı en düşük iller arasında yer aldık. Bu mücadeleyi hep birlikte sürdürelim ve inşallah tekrar en iyi iller arasında yer alalım.” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bbp İl Başkanı Taşdelen: “Asgari Ücret 4 Bin Liranın Üzerinde Olmalı”Önceki Haber

Bbp İl Başkanı Taşdelen: “Asgari Ücret 4...

Cebelibereketli Gazeteciler, Prof. Dr. Fedai Çavuş’u Konuk EttiSonraki Haber

Cebelibereketli Gazeteciler, Prof. Dr. F...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar