DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5
BIST9693.4
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Tekerek, CHP'den Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tekerek, CHP'den Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı
Abone ol
Av. Rıza Tekerek Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’den Osmaniye Milletvekili Adayı olduğunu açıkladı.
Osmaniye haberleri

Av. Rıza Tekerek Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’den Osmaniye Milletvekili Adayı olduğunu açıkladı.

Osmaniye merkezdeki bir cafeteryada basın toplantısı düzenleyen Av. Rıza Tekerek, önümüzdeki Genel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Milletvekili Aday Adayı olmak üzere yolu çıktığını söyledi.

Toplantıda konuşmasına, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler” gününü kutlayarak, başarı ve sağlık dilekleriyle başlayan Av. Rıza Tekerek, Siyasi geçmişinin kentteki köklü bir aileden geldiğini vurguladı.

Tekerek, Osmaniye’nin önemli sorunlarına da değinerek, özellikle çarpık kentleşme, trafik sorunu ile birlikte yaylalardaki binlerce vatandaşın yaşadıkları sıkıntılar, yerfıstığı, zeytin üreticileri ve üreticilerin diğer sorunlarından sözetti.

Partisinin ve halkın her zaman hizmetkarı olduğunu vurgulayan Av. Rıza Tekerek, önümüzdeki süreçte yapılacak olan Milletvekilli seçimlerinde Aday Adayı olan diğer arkadaşlarına da başarılar dileyerek, “Önemli olan benim Aday olup olamamam değildir.

Aday gösterilsem de, gösterilmesem de partimin ve Osmaniye’min bundan önce olduğu gibi, bundan sonra da hizmetinde olmaya her zaman hazır olduğumun bilinmesini isterim.

Benim için önemli olan bu kentin layık olduğu hizmetlerden yararlandırılması, hak ettikleri hizmetleri alabilmeleri için mücadele verilmesidir.

Osmaniye’mize hizmet etmeyi ben siyaset üstü olarak görüyorum. Bu kentte yaşayan tüm vatandaşlarımız her konuda adil ve eşit olarak her konuda yararlanabilmelidir.

Yıllardır Osmaniye’mizin yaylalarına göç eden 25 bin vatandaşımızın hala yayla evlerinin sorunları çözümlenememiştir. Yayla sorunu kentimiz için önem taşımaktadır.

Bir Avukat olarak bu konuda bilgi ve belgeleri hazırladık ilgili kurumlarla mücadelemiz devam ediyor, çözümlenmesi için uğraşıyoruz. Ayrıca tarihi güzelliklerimiz turizm açısından önem arzediyor.

Kaleler şehriyiz ama hala bazı kalelerimize ulaşım yolu bile bulunmamaktadır. Karaçay deresi üzerindeki turizme açılması gereken yerleri önemsiyoruz.



Gaziantep-Adana arasında sıkışıp kalmış Osmaniye’mizin coğrafi yapısını değerlendirerek öncelikle denize açılmasının sağlanmasını önemsiyoruz.

Akdeniz bölgesinde denize açılmayan bir ilde yaşamaktayız. Bunun çözümü o kadar da zor değildir. Bu kentin sevdalısı olarak yola çıkmış bulunmaktayım.

TBMM’de Osmaniye’min sorunlarını en iyi şekilde dile getirmek üzere Aday Adaylığımı açıklıyorum. Tüm aday adayı arkadaşlarıma da başarılar diliyor, Osmaniye’miz için hayırlısı ne ise o olsun diyorum”diye konuştu.

Tekerek konuşmasının ardından kendisine sorular soruları yanıtlamasının ardından, teşekkür ederek toplantı sona erdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Osmaniyeli Bakan Derya Yanık, sürücülere Osmaniye fıstığı dağıttıÖnceki Haber

Osmaniyeli Bakan Derya Yanık, sürücülere...

Kaymakam İlhan, Traktörcüler sitesini ziyaret ettiSonraki Haber

Kaymakam İlhan, Traktörcüler sitesini zi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar