DOLAR32.2949
EURO35.1404
ALTIN2468.2
BIST10319.
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Tarım ve Orman Müdürlüğüne denetim tepkisi!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tarım ve Orman Müdürlüğüne denetim tepkisi!
Abone ol
Osmaniye Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekiplerinin KDV indirimi konusunda yaptıkları denetimleri yetersiz bulan vatandaşlar tepkilerini dile getirdi.
Osmaniye haberleri

Osmaniye Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekiplerinin KDV indirimi konusunda yaptıkları denetimleri yetersiz bulan vatandaşlar tepkilerini dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz hafta temel gıda ürünlerinde KDV oranının yüzde 8'den yüzde 1'e indirildiğini açıklamasının ardından, marketlerin indirimi doğru yansıtıp yansıtmadıkları Türkiye genelinde zabıta ekipleri tarafından sıkı bir şekilde denetlenmeye başlandı.

Osmaniye İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne bağlı gıda denetim personelleri tarafından kent genelindeki marketlerde KDV indiriminin uygulanıp uygulanmadığına yönelik denetim yapıldığı ifade edildi.

Osmaniye’deki marketler ve manav fiyatlarının fahiş fiyatta olması sebebiyle vatandaş ateş püskürüyor.

KDV oranının yüzde 8'den yüzde 1'e indirilmeden önce 30’lu Beyaz L Yumurta 37.5 Tl iken indirimden sonra 42TL’ye yükseldiği ifade ediliyor. Bazı Marketlerde Bazı Marka Çiçek Yağı 155 Tl İken İlk 2 günü 132 Tl’ye  Düşüren Marketler, 2. Günün Sonunda Aynı Ayçiçek Yağını Tekrar 155 Tl’ye yükselttiler.

Yumurta  ve Ayçiçek Yağı gibi birçok temel gıda ürünlerinin de yükseldiğini söyleyen vatandaşlar devletin yaptığı indirim hiçbir işe yaramadığını ifade ettiler.

Ayrıca vatandaşlar İl Tarım Müdürlüğünün hiç denetleme yapmadığını ifade ederek İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa İlmeç’e tepki göstererek, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerinin göstermelik birkaç markete giderek denetleme yaptıkları ve ceza yazılmadığı konusunda vatandaşlar tepkilerini dile getirdiler.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İdlib’e gönderilen yardım tırı dualarla uğurlandıÖnceki Haber

İdlib’e gönderilen yardım tırı dualarla...

İl Tarım ve Orman Müdürlüğünden AçıklamaSonraki Haber

İl Tarım ve Orman Müdürlüğünden Açıklama

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar