DOLAR32.5124
EURO34.9629
ALTIN2432.6
BIST9716.9
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Sözleşmeli personel yemin ederek kadroya geçti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sözleşmeli personel yemin ederek kadroya geçti
Abone ol
Osmaniye’de 102 sözleşmeli personelin devlet memuru olarak göreve başlamadan önce Türk barağı üzerinde yemin töreni gerçekleştirildi.
Osmaniye haberleri

Osmaniye’de 102 sözleşmeli personelin devlet memuru olarak göreve başlamadan önce Türk barağı üzerinde yemin töreni gerçekleştirildi.

Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde görev yapan sözleşmeli 102 personelin Türk barağı üzerinde yemin ederek devlet memurluğuna başlaması için tören düzenlendi.

Osmaniye merkez Kayıboyu Kız yurdu konferans salonundaki tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Düzenlenen programa Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürü Hayrullah Ozan Çetiner, Hizmet Müdürleri, Şube ve İlçe Müdürleri ile sözleşmeli statüde çalışan personeller katıldı.

Gençlik, Spor ve Yurt Hizmetleri alanlarında  geniş bir kitleye hizmet vermekte olan Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde memurluk görevlerine atananlar için düzenlenen yemin töreninde heyecanlı anlar yaşandı.

Devlet memurluğuna atanan personeli tebrik eden Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürü  Hayrullah Ozan Çetiner yaptığı konuşmada, “Kamu hizmetlerini en doğru şekilde yerine getireceğinize inanıyorum.

Bugüne kadar yaptığınız çalışmaları, devlet memuru olmanın verdiği sorumlulukla daha iyi yapacağınıza inanıyorum. Hepinize başarılar diliyorum.”dedi.

BAYRAK ÜZERİNDE YEMİN ETTİLER

Sözleşmeli personel olarak görev yaparken kadroya atanan 102 kişi, sıra ile masaların üzerine örtülen Türk bayraklarına el koyarak, 657 sayılı Devlet Memurları kanunun ilgili maddesine göre yemin etti.

Yemin töreninin ardından Gençlik ve Spor İl Müdürü Çetiner, kadroya geçen personeli tek tek tebrik ederek başarılar diledi.

(Haber: Mustafa Bardak)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Osmaniye’de spor kulüplerine yardımlar yapıldıÖnceki Haber

Osmaniye’de spor kulüplerine yardımlar y...

Osmaniye’de Öğrencilerine Jandarma’nın tanıtımı yapıldıSonraki Haber

Osmaniye’de Öğrencilerine Jandarma’nın t...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar