DOLAR32.4924
EURO34.5561
ALTIN2484.4
BIST9548.0
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Sarı Yeşilli ekip yeni futbol sezonunu açtı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sarı Yeşilli ekip yeni futbol sezonunu açtı
Abone ol
Osmaniyespor Futbol kulübü 7 Ocak stadyumunda Vali Dr. Erdinç Yılmaz’ın da katılımı ile yeni futbol sezonunu açtı.
Osmaniye haberleri

Osmaniyespor Futbol kulübü 7 Ocak stadyumunda Vali Dr. Erdinç Yılmaz’ın da katılımı ile yeni futbol sezonunu açtı.

Bu sezon Türkiye 3. lig 3. grup'ta mücadele edecek olan Osmaniyespor Futbol Kulübü 2022–2023 Sezonunu açtı.

Osmaniye 7 Ocak Şehir Stadyumunda yapılan açılışa Vali Dr. Erdinç Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş, Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Musa Gönül,  Adalet ve Kalkınma Partisi Osmaniye İl Başkanı Seydi Gülsoy, Milliyetçi Hareket Partisi Osmaniye İl Başkanı Yusuf Çomu ve taraftarlar katıldı. 

Osmaniyespor FK Başkanı Bülent Çenet yaptığı konuşmada, "2022-2023 Futbol sezonumuzu, Allah nasip ederse, bugün top başı yaparak açacağız.

Bizleri sezon başından sezon sonuna kadar her yıl yalnız bırakmayan, gece gündüz yanımızda olan, deplasmanlarda her zaman bizleri arayıp takımımızı soran Sayın Valimize şahsım ve takımımım adına bir kez daha teşekkür ediyorum.

Bu, gözleri pırıl pırıl parlayan sporcu kardeşlerimizle, teknik heyetimizle birlikte yeni sezonda hedefe ulaşacağımıza inanıyorum.

Kazasız, belasız, sakatlıksız, özellikle sakatlıksız diyorum çünkü geçmiş yıllarda bu konuda inanılmaz bir sıkıntı yaşadık. İnşallah bu yıl böyle bir sıkıntı yaşamayız."dedi.

 Milliyetçi Hareket Partisi Osmaniye İl Başkanı Yusuf Çomu ise "Teknik kadromuza, çok değerli gençlerimize, sporcularımıza güveniyoruz.

İnşallah çok başarılı hayırlı bir sezon diliyoruz. Allah hayırlı mübarek eder inşallah, başarılar diliyorum."dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Osmaniye İl Başkanı Seydi Gülsoy Osmaniyespor'a başarılar dileyerek, "Osmaniyespor hepimizin takımı. 2022-2023 sezonunda başarılar diliyoruz.

Her zaman, Sayın Valimiz başta olmak üzere, takımımızın yanındayız. Üzülsek de yanındayız, sevinsek de yanındayız. Yeni sezonumuz hayırlı uğurlu olsun."dedi.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz ise "Öncelikle Osmaniyespor'umuz adına kendi üzerime düşenin elimden gelenin fazlasını yapmaya gayret ediyorum.

Yine yapacağız, görevimiz, yapmaya devam edeceğiz. Ama güzel sonuçlar alırsak daha mutlu daha heyecanlı yapıyoruz.

Sonuçları alamadığımız zaman etkileniyorum.Normalde ben fanatik bir taraftar değildim ama Osmaniye'ye geldikten sonra Osmaniyespor'un fanatik taraftarı oldum.

Gönlümüz sizlerle, deplasmana gittiğinizde kulağım orada oluyor. Burada maçlarımızın çok büyük bir kısmını zaten izliyorum.

Kaybetsek de sahada mücadele veren, hakkını veren bir takım gördüğümde hakkını verdi diyorum ama bazen kaybetmek de olur. Ben şuna inanıyorum, hangi işi yaparsak yapalım, inanarak yapalım, hedefimiz olsun, o zaman başarırız.

Bu yola çıkarken başta Başkanımız olmak üzere, teknik heyet, siz değerli sporcularımız buna inanmalı. Gerçekten Osmaniyespor'lu olmanın özel ve önemli olduğunu düşünüyorum.

Osmaniyespor'a yeni katılan arkadaşlarıma "hoş geldin" diyorum. Sizi gerçekten gönülden destekliyorum. İnşallah bu önümüzdeki sezon daha güzel sonuçlar alacağımız bir sezon olacak.

Şahsım başta olmak üzere, İl Başkanlarımız, Belediye Başkanımız, Organize Sanayi Bölgesindeki birçok işadamımız destek oluyoruz, bu desteğimiz sürecek.

Biz size rahat bir ortam sunabilmek için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz. Sizden de güzel sonuçlar bekliyoruz. Heyecanınız hiç bitmesin, azminiz daim olsun.

Biz de sizinle coşalım, sizinle gülelim inşallah. Haydi Osmaniyespor bu sene daha yukarılara, sizinle başaracağımıza inanıyoruz. Allah bahtımızı, yolumuzu açık etsin. İnşallah şans da bizden yana olsun."dedi.

Konuşmaların ardından dualarla sezon açılışı yapıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sancak Koşusu Osmaniye’de, düzenlendiÖnceki Haber

Sancak Koşusu Osmaniye’de, düzenlendi

Hokey Erkek takımımız, Türkiye Şampiyonu olduSonraki Haber

Hokey Erkek takımımız, Türkiye Şampiyonu...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar