DOLAR32.34
EURO34.879
ALTIN2393.5
BIST10276.
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Sağlıklı yaşam odaklı, Terapi ofisi hizmete girdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sağlıklı yaşam odaklı, Terapi ofisi hizmete girdi
Abone ol
Osmaniye kent merkezinde sağlıklı yaşayabilme ve yaşatabilme odaklı olarak iki genç kardeşler  tarafından açılan Terapi ofisi farkındalık oluşturarak hizmete girdi.
Osmaniye haberleri

Osmaniye kent merkezinde sağlıklı yaşayabilme ve yaşatabilme odaklı olarak iki genç kardeşler  tarafından açılan Terapi ofisi farkındalık oluşturarak hizmete girdi.

Terapist Metin Tamer Yiğit ile  ikiz kardeşi  Terapist, Gıda ve Çocuk gelişimleri mezunu  Aile terapisti Gültaze Karahanlı birlikteliğinde açılan terapi merkezinde, tedavi uygulamaları yanında, doğal ürünlerle de hizmet verecek.

Osmaniye Merkez, Belediye hizmet binası karşısındaki 2023 Açık Hava Müzesi arkasındaki Kişioğlu Plaza 3. Katta hizmet vermeye başlayan Terapi ofisi işletmecilerinden Metin Tamer Yiğit, müşterilerinin sağlığını önemseyerek hizmet vermeye çalıştıklarını vurguladı.

Terapist Yiğit, muayene için gelen müşterilerinden ücret alınmadığını belirterek, ayrıca tedavi için gelen müşterilerin otopark park ücretlerinin de

kendilerinin ödediğini belirtti.

Terapi ofisinde verilen hizmetler hakkında da bilgi veren Metin Tamer Yiğit; “işletmemizde kadınlara yönelik olarak kardeşim Aile terapisti  Gültaze görev yapıyor.

Bel ve boyun fıtığı tedavisi, Sırt ve diz ağrıları, kas ve iskelet ağrıları, Migren, Baş dönmesi, Kulak çınlaması, Kupa tedavisi (Hacamat), Sülük tedavisi, Medakil mesaj, Graston masajı, Ortopedik ve Solunum Rehabilitasyon, Postür düzeltici egzersizler, Kinezyolojik bantlama ve evde bakım hizmetleri vermekteyiz.

Bu hizmetlerimizin yanında kendimizin özel olarak ürettiği doğal ürünlerin de satışı yapılmaktadır. Bu ürünlerimiz arasında; Mantar, egzama, kaşıntı, iyot çözelti, ağrı kesici,  trolfd kremleri, bağışık sistemleri ile ilgili  doğal ürünler ofisimizde tüketime sunulmaktadır.”dedi.

Canlıların sağlıklı yaşamalarının önemini vurgulayan Yiğit, “Amacımız insanları tedavi ederken paralarını almak değil, onların uzun yıllar sağlıklı yaşayabilmelerine yardımcı olabilmektir. İşletmemiz para odaklı değil, hizmet ve sağlık odaklıdır.

Aldığımız para ise sadece verdiğimiz emeğin ve kullandığımız ürünlerin bedeli olarak bilinmelidir. Bizim için önce sağlık gelirken, para ikinci planda gelmektedir.

Bizler az iş yapalım ama, çevremizdeki insanlar sağlıklı yaşasın anlayışını taşıyarak halkımıza hizmet vermeye çalışıyoruz”diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Okul Müdürü, bakım onarım çalışması yaptıÖnceki Haber

Okul Müdürü, bakım onarım çalışması yapt...

Osmaniye'de Anaokulu ve İlkokul birinci sınıflarda eğitim başladıSonraki Haber

Osmaniye'de Anaokulu ve İlkokul birinci...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar