DOLAR32.3372
EURO35.1875
ALTIN2243.8
BIST8718.1
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Proje kapsamında, kütüphane açılışı gerçekleşti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Proje kapsamında, kütüphane açılışı gerçekleşti
Abone ol
Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Kütüphanesiz okul kalmayacak projesi kapsamında, Sumbas ilçesinde kütüphane açılışı gerçekleştirdi.
Osmaniye haberleri

Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Kütüphanesiz okul kalmayacak projesi kapsamında, Sumbas ilçesinde kütüphane açılışı gerçekleştirdi.

Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak , Sumbas ilçesinde eğitim öğretim faaliyetlerin işleyişini yerinde gözlemlemek varsa alınacak tedbirleri almak, öğretmen ve öğrencilerle birarada olmak üzere ziyarette bulundu.

Sumbas İlçesindeki okul ziyaretleri öncesinde Sumbas Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğim Müdürlüğü ziyaretinde bulunan İl Milli  Eğitim Müdürü Aydın Albak'a Sumbas İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyit Köse ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Erbay Tan da eşlik etti.

Sumbas Kaymakamı  Mehmet Furkan Taşkıran 'a da ziyarette bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, ilçe genelindeki eğitim öğretim faaliyetlerinin sorunsuz bir şekilde sürdürüldüğünün altını çizdi.

İlçe ziyaretine Gaffarlı Taşköprü İlkokulu ve Gaffarlı Taşköprü Şehit Ümit Özerli Ortaokulu ziyaretleriyle devam edildi.

Burada öğretmen ve öğrencilerle de bir araya gelen İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak; "Kütüphanesiz Okul Kalmayacak" projesi kapsamında hayırseverlerimiz Aslı Mercan Sarı ve Hazal Karadağ Yurdagül tarafından Nesrin-Berattin Kurun adına yaptırılan kütüphane açılışı gerçekleştirildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak; "İlimiz genelinde salgın döneminde sağlıklı ve güvenli bir şekilde eğitim öğretim faaliyetinin titizlikle sürdürüldüğünün altını çizerek, okullardaki işleyişi yerinde görmek varsa alınacak tedbirleri sağlamak için ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Ayrıca "Kütüphanesiz Okul Kalmayacak" projesi kapsamında öğrencilerimizin ulaşabileceği her alanı kitaplarla donatmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda katkı sunan hayırseverlerimize teşekkür ediyorum." dedi.

Ayrıca öğrencilerle de sohbet eden İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak; "Okuma kültürünü aşılamalıyız .Sorgulayan, araştıran ve analitik düşünen bir ortamı oluşturmak temel hedefimiz olmalıdır."dedi.

Programına Cevdetiye Geçici Eğitim Merkezi'ne gerçekleştirilen ziyaretle devam İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak; eğitim öğretim faaliyetlerin işleyişine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.



Cevdetiye Geçici Eğitim Merkezindeki ziyarete ise İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Coşkun eşlik etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Düziçi KHGB Meclis toplantısı yapıldıÖnceki Haber

Düziçi KHGB Meclis toplantısı yapıldı

Başhekim Kocaer’den Kaymakam Kayabaşına ziyaretSonraki Haber

Başhekim Kocaer’den Kaymakam Kayabaşına...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar